Skip to content
Politică

Iohannis, la Media Music Awards

Klaus Iohannis a fost prezent joi seara la evenimentul Media Music Awards, unde a înmânat și un premiu.

 “Mă simt ca acasă, pentru că aici sunt acasă. Este orașul meu și așa trebuie să fie. De data aceasta, Media Music Awards este un eveniment excelent. Anul trecut au fost mai puțini spectatori, dar anul acesta am hotărât cu organizatorii să folosim toată piața. Acum sunt peste 30.000 de oameni adunați pentru acest eveniment. În Sibiu cultura va merge mai departe. Așa cum astăzi este capitala muzicii, altădată va fi capitala folclorului, a teatrului și așa mai departe. Este și va fi mereu un oraș foarte viu”, le- a declarat Iohannis jurnaliștilor  realitatea.net.

Despre viitorul său politic și alegerile prezidențiale, Iohannis a fost destul de rezervat în declarații. “Totul merge foarte bine. Sunt foarte încrezător în ceea ce urmează”, a transmis prezidențiabilul ACL. 

2 comentarii la “Iohannis, la Media Music Awards

  1. Mai era unul acum 5 ani care ne spunea cu mandrie ca Tudor Chirila este modelul lui moral in viata. Si nu contest moraliatatea domnului Chirila, din contra. Dar ca si candidat la presedentie, sa nu gasesti alt reper moral, e tragic. Acum vine alt meloman, mostenitorul tronului liberal, si ne spune ceva asemanator. Domnul Chirila se intreba atunci si pe buna dreptate daca este reper moral sau instrument electoral pentru Crin Antonescu. O replica demna, pe care nu am putut sa o uit. L-as intreba si eu acum pe Iohannis, festivalul asta a avut de-a face numai cu cultura, sau a fost doar un alt instrument electoral ?

  2. Bine ca a spus–acasa– nu in CASA–ca usor toate casele din SIBIU , sunt ale lui . Apropo pana la urma sunt 6 ori 7—lamuriti odata lumea .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *