Skip to content
Politică

Iohannis, marele perdant în răfuiala momentului? Pieleanu: A pierdut puncte! EXCLUSIV

rnews.ro

Sociologul Marius Pieleanu – directorul institutului de sondare a opiniei publice Avangarde – a acordat luni o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat reacția din ultimele zile a președintelui României Klaus Iohannis, vis-a-vis de scandalul iscat în jurul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

CITIȚI ȘI Discuțiile uimitoare dintre Negulescu și Cosma: Vom fi niște soldați necunoscuți

CITIȚI ȘI V. Cosma continuă seria dezvăluirilor: Pot să dovedesc cum a fost măsluit dosarul Tony Blair

Amintim că președintele Klaus Iohannis, într-o declarație de presă, a precizat că, din punctul său de vedere, „nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea DNA”.

CITIȚI ȘI UPDATE Incident cu o jurnalistă / Iohannis, alături de DNA: Niște penali fac o încercare disperată!

În acest context, Pieleanu a susținut, pentru PSNEWS.RO, că președintele Klaus Iohannis a ”pierdut ceva puncte zilele acestea”, după ”etichetarea în masă a cetățenilor penali”.

Mai mult, potrivit sociologului, președintele României ”trebuie să înțeleagă că este președintele tuturor, nu doar a unei părți”.

Klaus Iohannis a pierdut ceva puncte zilele acestea, pentru că tipul acesta de fermitate pe care a încercat să îl transmită e bazat pe argumente extrem de șubrede. Etichetarea aceasta în masă a cetățenilor penali, înțelegând prin penali, inclusiv cei care sunt suspecți- adică nici măcar inculpați în anumite dosare- nu e una care să fie de bun augur pentru un președinte care se vrea, totuși, protectorul drepturilor și libertăților individuale ale tuturor cetățenilor din această țară, inclusiv a celor care au dosare pe rol sau sunt suspectați de ceva. Trebuie să înșeleagă această idee, că este președintele tuturor, nu doar a unei părți, care l-au votat acum 3 ani de zile”, a declarat sociologul Marius Pieleanu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *