Skip to content
Politică

Iohannis, mesaj de condoleanțe către familiile românilor uciși în accidentul din Turcia

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe către familiile românilor uciși în accidentul din Turcia.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru moartea cetăţenilor români în accidentul rutier produs astăzi în provincia Antalya din Turcia şi transmite familiilor victimelor sincere condoleanţe”, se arată în mesajul publicat de Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, şeful statului este în legatură permanentă cu Ambasada României de la Ankara şi este informat asupra stării de sănătate a răniţilor.

„Preşedintele s-a asigurat ca toţi cetăţenii români afectaţi beneficiază permanent de întreaga asistenţă şi de cele mai eficiente măsuri de îngrijire medicală competentă”, precizează Administraţia Prezidenţială.

Ministerul Afacerilor Externe a informat că luni a avut loc în Turcia un accident de microbuz, într-o zonă situată între localităţile Manavgat şi Akseki, în urma căruia doi cetăţeni români au murit, iar alţi 14 au fost transportaţi la spitale pentru acordarea îngrijirilor medicale. MAE a precizat că în microbuzul implicat în accident se aflau 16 turişti de cetăţenie română, potrivit agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *