Skip to content
Politică

Iohannis, mesaj de ULTIMĂ ORĂ după moartea Reginei Ana

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe către familia Regală, după moartea Reginei Ana a României.

CITIȚI ȘI: UPDATE Doliu la Casa Regală. A murit Regina Ana!

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit cu profundă durere și tristețe vestea morţii Majestății Sale Regina Ana a României.
<<Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne pentru totdeauna în memoria şi în sufletele noastre drept unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate şi un reper deosebit de conduită morală.
De-a lungul onorabilei sale vieți, Ana a României a fost expresia celor mai distinse valori de decenţă, devotament şi dragoste faţă de Țara al cărei nume l-a purtat. Regina Ana a fost alături de Majestatea Sa Regele pe toată perioada amarului exil și a militat alături de Mihai I pentru propășirea României. Turneele și misiunile diplomatice pentru aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană stau mărturie în acest sens.
Doresc să transmit, în aceste clipe dificile, compasiunea şi solidaritatea mea Majestății Sale Regelui Mihai și întregii Familii Regale.>>
Totodată, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis astăzi Majestății Sale Regelui Mihai o scrisoare de condoleanțe” , potrivit presidency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *