Skip to content
Politică

Iohannis, miting într-un fief al PSD: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

Candidatul la Președinția României din partea ACL, Klaus Iohannis, a participat astăzi la un miting electoral fix în centrul unui fief al PSD. Astfel, Iohannis, alături de stafful său de campanie a urcat pe scenă la Constanța.

Mitingul electoral organizat de Alianţa Creştin-Liberală (ACL) a avut loc în Piaţa Farului, în locul unde PSD obişnuieşte să ţină marile adunări publice.

Liderii ACL au urcat pe scena amenajată în Piaţa Far, pe acordurile piesei „Fie să renască” a trupei Phoenix, după care a fost intonat imnul de stat.

În cadrul discursului său, Klaus Iohannis le-a spus celor prezenți că nu se luptă cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele acestuia, format din baroni și găștile de partid.

“Se spune că mă lupt cu candidatul Ponta, că noi doi vom intra în turul doi. Daţi-mi voie să vă spun ceva apropo de luptă, Victor Ponta reprezintă un sistem, în spatele lui sunt toţi baronii, sunt toate găştile de partid, el a dezamăgit, dar sistemul îl împinge înainte. Eu, de fapt, nici nu mă lupt cu Victor Ponta, mă lupt cu sistemul pe care îl reprezintă şi nu mă lupt pentru mine, mă lupt pentru voi”, a declarat Klaus Iohannis.

La rândul său, Vasile Blaga a lansat și el un atac la adresa baronilor.

“Şi românii din sudul ţării s-au săturat de PSD, s-au săturat de satrapul Duicu de la Mehedinţi, de satrapul Cosma de la Prahova, de Bunea Stancu de la Brăila, de fraţii siamezi Mazăre şi Nicuşor, din Constanţa, dar mai ales s-au săturat de tatăl satrapilor care a pârjolit judeţul Teleorman, Liviu Dragnea, şi de cel care este condus de ei, Victor Ponta, cel mai slab premier al României din istoria acestei ţări”, a afirmat Blaga.

8 comentarii la “Iohannis, miting într-un fief al PSD: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

 1. Propunere pt. staff,pentru bleaga,gorghiu : lasati promterele alea scumpe si bagati farul in ochii oamenilor, sa nu mai vada portocaliu, ci albastru… daca tot ii ametiti cu promisiuni „liberale”,dupa ce le-au fost taiate salariile ,pensiile, marit tva-ul la 24% si ca macar sa nu mai stie cine i-a mintit ,orbiti-i cu farul ,ca promisiunile nu mai aduc voturi !!!

 2. domnule iohannis daca dumneavoastra va tradati partidul atunci ce pretentii sa mai avem!!! daca e sa ajungeti in aceasta functie ne vindeti la pachet si pe noi!!!

 3. Te uiți pe scenă și remarci imediat, că d-l Iohannis este singura figură adăugată scenei de la referendumul din 2012, când Blaga, Ungureanu neamți, etc. urlau din toți bojocii ce bun este Băsescu. Acum, Iohannis face parte din tablou și îi place. Se vede. Crin Antonescu va purta mereu vina morală, că a reușit să spele ticăloșii și să-i facă membri ai unui PNL fost onorabil.

  1. vina este pentru un securist spalator de creiere ,ca tine,anonimule! Antonescu s-a batut (si a fost se pare ,singurul !)ca PNL sa fie SINGUR cel mai mare partid de dreapta, in toti anii cat a fost presedinte! Ceilalti l-au aplaudat ,si…cam ATAT, dupa cum s-au vazut rezultatele de la europarlamentare! IDEEA FUZIUNII CU PORTOCALII A AVUT-O COOPERATIVA LUI ATANASIU-CHIAR A APARUT LA STIRI,IN PLINA CAMPANIE DE EUROPARLAMENTARE! Tinta de minim 20% voturi pe care si-a autoimpus-o, nu era de neatins,avand in vedere structurile puternice din teritoriu, castigate in alegerile din 2012 si daca conducerea TOATA tragea din greu alaturi de dansul in campanie , iar alegatorii chiar vroiau sa ramana presedintele PNL si apoi in decembrie,presedintele tarii !!

   1. Carrie, postac platit sau nu, Antonescu a omorat un partid istoric.
    Acum pedelacii se ascund sub sigla PNL.
    Ura si la gara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *