Skip to content
Politică

Iohannis mototoleşte Constituţia şi îi ceartă pe PNL-işti pentru că au pierdut alegerile

Klaus Iohannis îi ceartă pe PNL-işti din cauză că au pierdut alegerile, oficialul de la Cotroceni încălcând, astfel, spiritul Constituţiei, care dă de înţeles că preşedintele nu trebuie să fie partizan cu vreunul dintre partidele politice.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, la două zile după scrutinul de duminică, că este supărat pe PNL pentru rezultatul alegerilor. ”până ajungem în țară , ne mai trec supărările”, a spus șeful statului, informează romanialibera.ro.

" "

Iohannis este de două zile în vizită la Luxemburg. El a promis că va face o analiză mai completă după ce se va întoarce în țară și vom avea rezultatele oficiale ale alegerilor de duminică.

1 comentariu la “Iohannis mototoleşte Constituţia şi îi ceartă pe PNL-işti pentru că au pierdut alegerile

  1. “Președintele a spus că a picat bine vizita de la Luxemburg astfel încât lucrurile să se mai calmeze în țară, să se dea rezultatele finale.”
    In sfirsit m-am lamurit. Dulapul plin cu rochii de dama a fost in Luxemburg: – nu pentru Shenghen (care urmeaza sa fie desfiintat pentru o perioada nedefinita de ani) – nu pentru incheierea de contracte pentru societatile românesti; – nu pentru dechiderea de conturi offshore-uri; – deci aceasta vizita a cazut la tzanc, pentru calmare sau calmic.
    Bravo iohaniss!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *