Skip to content
Politică

Iohannis, mulțumiri pentru PNL: A fost 100% de partea mea

Klaus Iohannis și-a lansat cea de-a doua carte în cadrul Bookfest 2015. Președintele a participat personal la eveniment, iar cu această ocazie nu ratat prilejul de a le mulțumi foștilor colegi din PNL pentru campania de anul trecut.

Președintele a precizat că în ciuda unei campanii grele, cu atacuri la adresa sa, a avut mereu parte de sprijinul membrilor partidului PNL, dar și de sprijinul voluntarilor și a persoanelor care au vrut să îl întâlnească în campanie, arată b1.ro.

”Ce-ar fi un candidat la președinție fără partidul lui? Partidul meu, PNL, al cărui președinte am fost când am intrat în campanie, a fost 100% de partea mea. S-a numit atunci, din motive tehnice, Alianța Creștin Liberală. Au fost mii de oamenii care au lucrat luni de zile pentru această campanie și le mulțumesc. În afară de cei care s-au văzut, au fost nenumărați voluntari, prieteni, colegi, care au lucrat împreună cu mine”, a afirmat șeful statului.

Sursa foto: ziuaveche.ro

1 comentariu la “Iohannis, mulțumiri pentru PNL: A fost 100% de partea mea

  1. Domnule Iohannis astia puteau fi 200% de partea dumneavoastra daca nu aveati si trinomul ”partener”….care nu-l voia pe Ponta cu nici un pret pentru simplul motiv ca nu-l puteau tine in geam la Cotroceni si pe uni chiar ii raspopea,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *