Skip to content
Politică

Iohannis n-are regrete. „Eu fac toate declarațiile care cred că sunt bune și necesare”

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, afirmă că nu are nici un regret față de lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei politice.

Întrebat dacă regretă faptul că a fost într-o formațiune care a inițiat suspendarea președintelui, Iohannis a declarat:

„Eu fac toate declarațiile care cred că sunt bune, necesare și ale mele. Declarațiile altora n-o să le fac. Asta cu regretele în politică e o chestiune relativă. Nu am ce regreta din ce am făcut eu. Că am fost în USL, nu a fost negocierea mea. Negocierea mea a fost să intru în PNL, nu îmi pare rău că am fost propus în 2009 premier . Atunci, situația a fost așa. Nu îmi e rușine de nicio situație în care am fost în politică. Când am făcut vreun compromis a fost pentru un scop transparent”, a declarat Iohannis.

Cu privire la absența lui Crin Antonescu din campania electorală pentru prezidențiale, Iohannis a declarat că rămâne optimist cu privire la faptul că fostul președinte al PNL se va implica într-un sfârșit în campanie.

„Ar fi elegant să mă susțină, cel puțin din partea unui om care a fost președinte al PNL, l-a condus cinci ani de zile, ar fi un gest elegant. Rămân optimist”, a spus Iohannis.

4 comentarii la “Iohannis n-are regrete. „Eu fac toate declarațiile care cred că sunt bune și necesare”

  1. da, toate declaratiile tale sunt scrie pe prompter! de aia nu esti de acord cu nicio dezbatere politica pentru ca nu ai sti ce sa spui! mai bine ramaneati la Sibiu si era mai bine!

  2. de aici ne putem da seama de inteligenta mediocra care o aveti!!!bine macar ca ati fost sincer si ne-ati spus,indirect,ca atat va duce capul!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *