Skip to content
Politică

Iohannis, noi atacuri la Ponta pe tema microbuzelor școlare

Prezidențiabilul ACL reia atacurile la adresa lui Victor Ponta plecând de la microbuzele școlare pe care Guvernul le-a achiziționat în această perioadă.

Klaus Iohannis critică Guvernul spunând că „să faci cadou un microbuz în prag de alegeri nu înseamnă că ai investit în copii”, prezidenţiabilul ACL catalogându-l pe Victor Ponta drept „un om care a avut şansa de a fi prim-ministru şi a dezamăgit generaţia din care face parte, şi pe mulţi români”.

„Zi de zi apar la televizor oameni cu înalte funcţii în stat care se ceartă, care lansează diversiuni, atacuri împotriva competitorilor, în loc să se preocupe de problemele cu adevărat importante şi dureroase. Nu este suficient să faci cadou un microbuz în prag de alegeri pentru ca elevii din mediul rural să aibă în mod real acces la o educaţie de calitate iar părinţii să aibă cu ce-i creşte. Asta nu se cheamă că ai investit în copii. Trebuie să ne gândim cum ajutăm mamele, cum consolidăm familiile, cum creştem accesul la creşe şi grădiniţe şi să găsim soluţii pe care să le aplicăm pe termen lung”, le-a spus Iohannis la Şcoala Politică a femeilor ACL, relatează Mediafax.

Prezidenţiabilul ACL l-a criticat şi pe premierul Victor Ponta, spunând că acesta a dezamăgit generaţia din care face parte şi i-a dezamăgit pe mulţi români.

„Îmi pare rău că un om tânăr care a avut şansa de a fi prim ministru în această ţară şi-a dezamăgit generaţia din care face parte şi i-a dezamăgit pe mulţi români. Mergeţi şi spuneţi-le oamenilor cu care vă întâlniţi că a venit vremea faptelor, că putem construi împreună o Românie în care proiectele sunt finalizate, reformele încheiate, instituţiile respectate, dar pentru asta este nevoie de un preşedinte care să dea o direcţie, care să ştie să fie şi mediator, şi integrator, dar şi ferm atunci când este nevoie. Eu voi fi un asemenea preşedinte”, a mai spus Iohannis în discursul său.

3 comentarii la “Iohannis, noi atacuri la Ponta pe tema microbuzelor școlare

  1. Chiar așa, Klausică. Ia să-ți spună ție Blaga et company, cum au închis sute de școli din mediul rural, cum au tăiat salariile dascălilor, cum nu au achitat abonamentele profesorilor navetiști, cum nu s-au mai achitat bursele elevilor….ca să aibă acei copii acces la o educație de calitate.

  2. Sa-i duca Johannis cu mercedes-ul pe copii la scoala daca are obiectii la microbuze.

    PS. Ani de zile in urma intrebat de ce nu pleaca in Germania definitiv, Johannis a raspuns ca el are o misiune aici in Romania.
    Care o fi aceea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *