Skip to content
Politică

Iohannis, nouă gafă de proporții. Profesorii români, umiliți de candidatul ACL

Klaus Iohannis este prezidențiabilul care comite aproape în fiecare ieșire publică câte o gafă. Prezent la Gândul Live, Klaus Iohannis a făcut o declarație surprinzătoare.

Iohannis a fost întrebat câte case are, însă prezidențiabilul ACL nu a dorit să răspundă, rugând moderatorul emisiunii să se uite în declarația de avere.

„Exact câte scrie în declarația de avere. Sunt convins că aveți o copie, uitați-vă acolo”, a spus Iohannis.

În contextul acestei discuții, moderatorul emisiunii l-a întrebat ce părere crede că au profesorii români în condițiile în care Iohannis spune că a dobândit cele șase imobile prin muncă cinstită, cu banii din salariul de profesor și din meditații.

„Ce ar trebui să creadă oamenii aceștia? Poate se întreabă și ei cu ce am greșit? Noi de ce nu putem avea șase case cu un salariu cinstit?”, a întrebat moderatorul.

În replică, Iohannis a răspuns sec: „Ghinion”.

Moderatorul, vizibil rămas fără replică, l-a întrebat: „Pentru ei sau pentru dumneavoastră?”

„Pentru mine”, a răspuns Iohannis, realizând că afirmația a fost una nefericită.

12 comentarii la “Iohannis, nouă gafă de proporții. Profesorii români, umiliți de candidatul ACL

  1. Curat murdar Coane’Klaus ! Auzi dom’Iohanis -stii cumva cine-i autoru’ acestor vorbe?sau nu-l stii ! hai sa fim seriosi esti o mare eroare umana, GHINION la matale ! suntem satui de arogantii snobi si parveniti,!!!

  2. AM SIMTIT DE LA CONGRES CA INDIVIDUL ASTA ESTE DE UN TUPEU DEMN DE UN NEO-NAZIST! IAR FELUL CUM L-A TRATAT PE ANTONESCU LA CONGRES ,CAND L-A IMPIEDICAT PUR SI SIMPLU SA CONCUREZE CU EL PT. CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE, TRIMITAND CANDIDATURILE LA COOPERATIVA PARTIDULUI, NOU ALEASA LA CONDUCERE ,TREBUIA SA DEA DE GANDIT LIBERALILOR, DACA ACESTIA MAI TINEAU CAT DE CAT LA ACEST BLAZON ISTORIC !!! OMUL ASTA NU ARE NIMIC DE A FACE CU ROMANII SI ROMANIA, DOAR CU FAMILIA SI ETNIA SA !!!

  3. Domnule Iohannis sunteti o rusine pentru Romania!!! aveti tupeu sa spuneti ca dintr.un salariu de profesor aveti atatea proprietati??nici macar aceasta functie(profesor) nu o meritati!! sunteti de o nesimtire si ipocrizie extraordinara!!!!

  4. Sunt sibian…am 30 de ani,nu il cunosc personal pe Iohannis,nu stiu cat a furat cat a fost primar sau cum a facut averea,dar vreau sa va spun ca sibiul este un oras mult mai frumos si mult mai prosper de cand este Iohannis primar.Si daca ganditi logic,omul are 6 proprietati,deci e fara grija zilei de maine….pt ce sa fure?

  5. de la ce vine psnews? partidul socialist news? fratilor de ce nu il intrebati pe ponta cum de are el 7 case din munca cinstita? si casele sunt de valoare mare .. sute de mii de euro., apartamente de lux .. etc. cum de ponta nu are trecut in declaratie nici o masina? si el merge numai cu limuzine .. (daciana are land rover de 100.000 de euro)!

    Va luati degeaba de iohannis care de bine de rau a facut ceva .. se vede ce a facut. Ponta ce a facut? a ratat orice cariera .. procuror.. nu a mers.. avocat.. nu a mers .. ministru ..nu a mers .. premier .. catastrofa (se uita in stele cand era intrebat de mto). Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca jumatate din ministrii lui sunt la puscarie sau anchetati de dna,.. ca sa nu mai vorbesc de plagiat…

  6. Din pacate a lovit in SIE, ceea ce este inadmisibil din partea cuiva care ocupa functia de presedinte. Dovedeste si ca este nerecunoscator pentru ca SIE a fost varful de lance in actiunea lui de a ramane presedinte dupa Referendumul din 2012. Daca SIE il lasa atunci din brate, azi am fi uitat ca base a fost presedinte. SIE plateste acum tradarea romanilor in favoarea lui Base.. Cum se spune – nici o fapta buna fara rasplata. Ar trebui sa ne simtitim razbunati pentru atitudinea de azi a lui base fata de SIE, dar e o razbunare care costa Romania. Poate cu aceasta ocazie serviciile noastre secrete vor invata sa nu mai fie obedienti unor presedinti, ci sa serveasca NUMAI interesele Romaniei. Pacat ca SRI i-a ramas fidel presedintelui si actioneaza si acum in beneficiul lui. Vinovat este Coldea….care ii datoreaza lui base stelele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *