Skip to content
Politică

Iohannis, nouă replică acidă pentru Antonescu. Cât are în sondaje ACL, după spusele șefului PNL

Prezidențiabilul ACL și președinte al PNL a vorbit duminică seară despre cum a ajuns să candideze atât pentru șefia PNL, cât și pentru funcția de președinte al României, în locul lui Crin Antonescu, fostul lider al liberalilor.

”Am avut de ales în a intra sau a nu intra în competiție. Cum atunci decisesem să intru în competiția pentru președinția PNL, am decis să intru și în competiția pentru Cotroceni. A fost dorința mea să candidez.

Domnia sa (n.r.: referindu-se la Crin Antonescu) renunțase atât la conducerea partidului, cât și la candidatura prezidențială. Ne aducem aminte că a făcut o conferință, într-o sâmbătă, fără să se armonizeze cu partidul. Odată ce s-a retras, a fost bun retras. (…) Nu am în spate un partid care să mă manevreze, eu sunt liber”, a afirmat prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, întrebat de cum a ajuns să candideze pentru funcția de Președinte al României și respectiv cum a ajuns să îi ia locul fostului președinte al PNL, Crin Antonescu.

De asemena, Klaus Iohannis a vorbit și despre proiectul major al fuziunii PNL cu PDL, precizând că noul partid stă foarte bine în sondajele de opinie.

”Noi am făcut în această vară fuziunea dreptei, au fost cele două partide relevante de pe partea de centru dreapta și cred că am făcut un lucru foarte bun. Prin fuziunea PNL cu PDL am făcut un mare partid de dreapta, care de când s-a înființat a dat foarte bine în sondaje. Am avut mereu peste 30%”, a afirmat Iohannis.

Întrebat de ce alte partide din zona de dreapta nu au achesat la ideea fuziunii PNL- PDL, Iohannis consideră că timpul nu-i pierdut.

”Nu-i târziu, acest lucru se poate întâmpla și peste 5 ani. Din 2016, cel târziu, chiar din 2015, PNL va decide guvernarea României”, a afirmat Iohannis într-o emisiune televizată.

9 comentarii la “Iohannis, nouă replică acidă pentru Antonescu. Cât are în sondaje ACL, după spusele șefului PNL

 1. Daca Antonescu ar avea un pic de mandrie si verticalitate, sau ar vrea sa indrepte macar o mica parte din raul facut partidului istoric numit PNL care i-a daruit totul in cariera politica, ar mai putea face un singur lucru : ar indemna electoratul liberal sa voteze cu Tariceanu, indiferent cate razboaie si orgolii i-au despartit ! De-abia atunci ar afla si Iohannis cine este el cu adevarat, iar Antonescu si-ar curata, fie si in parte, constiinta. Si ar darui PNL-ului primul presedinte liberal din istorie. Pentru ca Iohannis, chiar daca prin absurd ar castiga alegerile, numai liberal nu se poate numi ca este ! Dar pentru asta, Antonescu nu mai are decat 5 zile. Si sincer, nu-l vad capabil de un asemenea gest ! Era doar un gand…

   1. Auzi mai postac balos, mai usor cu bunul simt ! Ca eu am fost civilizat in toate postarile mele. Dar asa sunteti voi basistii, jegosi si agresivi !

    1. Auzi mai,melescoiule ??? Omul nu a facut decat sa observe lipsa ta TOTALA de corectitudine -ca sa nu spun mai mult, despre intelect ,sau lipsa lui- fata de Crin Antonescu, care are un grad prea mare de subtilitate in gandire ,datorita culturii sale generale muuuult prea mare pentru o populatie cu caracter de turma de oi !!!! Asa ca, mai baiete,ce-oi fi, dar se pare ca ai umerii pregatiti pt. grade,mai usor cu jignirile ,caci nu te poti ridica din turma de oi votante, oricat te-ai stradui, pt. ca N-AI CU CE !!!!

 2. Presedinte PNL–punct—si CRIN ANTONESCU–candidat la prezidentiale .Au urmat–vizita care s-a sters de SPP-isti LA O VILA—si a inceput prelucrarea de celebrii deja—–BLAGA—VIDEANU–BERCEANU—cu antemergatori–coordonati de FLUTUR . Lista din PNL–coordonata de–GUSATU tv– e lunga–unul isi scrie memoriile supravegheat . Saracul CRIN—a participat fara sa vrea la propria sa executie .

 3. Sunt si eu de acord cu ideea ca Dl Antonescu trebuie sa repare ceea ce a stricat. Liberalul din competitie este Dl Tariceanu si nicidecum neamtul Johannis!!! Chair nu mai gasim o inimia de roman, de votat? Si chiar voi fi obligata sa votez un PSDist? Nu am facut-o toata viata si acum, din cauza deciziilor (pina in prezent de neexplicat) ale Dl Antonescu, voi fi obligata sa votez impotriva unui neamt.

 4. sa nu ne asteptam la ceva bun in tara asta pentru ca o asemenea farimitare a dreptei(niciodata nu am reusit sa inteleg cu ce se diferentiaza blaga sa spunem de ponta ca doctrina)nu mi-a fost dat sa vad!pe stinga il avem pe ponta si pe dreapta?-citi sunt?10?11?habar nu am!in felul acesta NICIODATA ADEVARATA DREAPTA NU VA AVEA PRESEDINTE!REPET!ADEVARATA DREAPTA,NU BLAGA,UDREA,MACOVEI SI ALTE HIENE DORNICE DE SINGE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *