Skip to content
Politică

Iohannis, o nouă ședință la Cotroceni: ce miniștri au fost convocați

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea luni, 27 aprilie, ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, potrivit agendei președintelui.

Șeful Statului ar urma să discute cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. La finalul reuniunii, şeful statului va susţine o declaraţie de presă.

Amintim că de la începutul stării de urgenţă, preşedintele Klaus Iohannis a avut mai multe şedinţe cu membri ai Guvernului pe tema COVID-19. Miercurea trecută, preşedintele a anunţat că după data de 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măşti de protecţie în spaţii publice închise şi în transportul în comun.

„Am decis astăzi că, după data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măşti de protecţie în spaţii publice închise şi când folosim transportul în comun”, spunea şeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *