Skip to content
Politică

Iohannis pierde 30.000 de fani pe Facebook. Scenariu halucinant: Cineva a cumpărat Like-uri şi acum le vinde!

Jurnalistul Mihai Gâdea lansează un scenariu halucinant, după ce președintele Klaus Iohannis a pierdut zeci de mii de fani în ultimele ore de pe pagina sa de Facebook, în urma declarațiilor privind scandalul monstru ANAF-Antene.

Citește mai multe: Iohannis, prima reacție în scandalul-monstru al Antenelor: „Această abordare herupistă din partea ANAF…”

Citește mai multe: Scandal gigantic pe Facebook. Iohannis, luat la bastoane de către fanii dezamăgiţi (FOTO)

“Cineva a cumpărat Like-uri pe Facebook pentru Klaus Iohannis, apoi a aşteptat momentul potrivit să spună: <<Uite domnule cum îl părăsesc toţi!>>. Pentru că printr-un program pe internet foarte simplu închizi paginile de Facebook respective, le inchizi, conturile fantomă pe care le-ai creat şi ele dispar mai multe pe minut şi zici: <<Domnule uite cum îl părăsesc oamenii pe Facebook!>>”, a declarat Gâdea, potrivit b1.ro.

De când a luat apărarea Antenei 3, Klaus Iohannis a pierdut pe Facebook peste 30.000 de fani, oamenii fiind revoltaţi de faptul că şeful statului a îndemnat la nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

1 comentariu la “Iohannis pierde 30.000 de fani pe Facebook. Scenariu halucinant: Cineva a cumpărat Like-uri şi acum le vinde!

  1. Presedintele Iohannis, pe care NU l-am votat, nu a indemnat la nerespectarea unei sentinte judecatoresti, ci la respectarea Constitutiei. Cine afirma contrariu este un mare DOBITOK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *