Skip to content
Politică

Iohannis: „Ponta este un om manevrat, este omul unui sistem. Eu sunt un om liber”

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că Victor Ponta este ”un om manevrat, este omul unui sistem”, adăugând că preşedintele României trebuie să fie ”liber, nu manevrat de alţii”, el fiind astfel.

ACL a organizat, sâmbătă, un miting în Piaţa Palatului Culturii din municipiul Iaşi, la care au participat membri şi simpatizanţi ai formaţiunii din judeţe ale Moldovei.

După discursurile mai multor lideri ACL, între care Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu, pe scena amplasată în centrul Iaşiului a urcat şi Klaus Iohannis, care le-a spus celor prezenţi că Victor Ponta este ”este un om manevrat, este omul unui sistem”.

”Preşedintele României trebuie să fie al oamenilor, să fie liber, nu manevrat de alţii. Eu sunt un om liber. România nu este a lor, ci a oamenilor”, a declarat Iohannis.

El a mai afirmat că Ponta vorbeşte despre unire, dar în Moldova nu există nicio autostradă care să lege această regiune de Transilvania.

”Pentru modernizarea Moldovei este nevoie de autostradă”, a precizat Klaus Iohannis.

El a mai spus că dacă va ajunge preşedinte va garanta statul de drept şi independenţa justiţiei, astfel încât să nu mai existe politicieni care să ”bage mâna în banul public”.

”Să nu avem un guvern care crede că poate lua tot”, a declarat Iohannis.

De asemenea, Iohannis s-a întrebat retoric de unde are PSD atâţia bani pentru campania electorală, ”pe fiecare stâlp, gard şi copac” fiind afişe cu Victor Ponta.

”Imediat ce ajung preşedinte propun să schimbăm legislaţia de finanţare a partidelor şi a campaniei electorale. În luna ianuarie nu trebuie vacanţe pentru Parlament. Trebuie ordine în legea de finanţare a partidelor, să se spună cine finanţează şi cât se cheltuie în campanie. Este inadmisibil ca unii să cheltuie zeci de milioane de euro în campania electorală”, a mai spus el.

La miting au mai fost prezenţi Gheorghe Flutur, Mihai Răzvan Ungureanu, şeful Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Crsitian Adomniţei, şi liderul PDL Iaşi, Dumitru Oprea.

Potrivit organizatorilor, la acţiune au luat parte peste 25.000 de persoane.

3 comentarii la “Iohannis: „Ponta este un om manevrat, este omul unui sistem. Eu sunt un om liber”

  1. Liber de cine? Ca nu il vad liber de pedelei care l-au incadrat si nu il lasa sa miste in front.Daca esti dependent de pedelei esti ca si cand ai fi dependent de sistem. Este stiut ca PDL, care s-a unit cu partidul lui Magureanu, este construit pe retele de batrani securisti si tineri francmasoni. Asa ca independenta cu care se lauda Iohannis este o minciuna. Ma intreb daca Iohannis sta rau cu inteligenta, cu intelegerea sau pur si simplu nu-l duce minteasau minte pur si simplu. In oricare dintre ipostaze ar fi o tragedie ca Iohannis Plastelina sa ajunga presedinte, prizioner al unor retele securisto-francmasonice.

  2. dupa ce am citit afirmatia lui johnny-6 case ca el e „om liber” , m-am dus sa vomit!!! asta ne crede chiar prosti! mai johnnyca, dar cei care ” sunt alaturi de tine” ,nu vor si ei o bucata din cascaval? esti tu baiat frumos si destept? e mocca totul? du-te bai d’aicea!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *