Iohannis, prima reacție privind decizia instanței

Klaus Iohannis, prezent marți la Târgoviște, la o întâlnire electorală, a avut prima reacție privind decizia Tribunalului București de a respinge modificările aduse statutului PNL, la Congresul din 28 iunie a.c..

Președintele PNL a precizat că ”va purta o discuție în vechiul PNL despre această situație iscată.”

”Nu afecteaza deloc”, a răspuns Iohannis, în stilul care l-a consacrat, întrebat ce impact ar putea avea deciziei instanței.

”Este in primă instanță si chiar si așa trebuie sa vedem ce s-a decis. Au fost trimise spre validare documentele privind modificările aduse în statut, documentele Congresului Extraordinar al PNL si Congresul Ordinar, inclusiv alegerea mea ca președinte. Ele au fost acceptate. Instanta nu a aceptat in integralitate modificarile din statut care au fost aduse, dar este o problemă birocratica care nu va afecta in niciun fel partidul”, a explicat Iohannis.

”În momentul în care vom primi motivarea instanței  vom vedea exact care sunt punctele care nu au fost validate. Nu are nicio influență asupra statutului meu de președinte al PNL, nu are nicio influență asupra procesului de fuziune cu PDL și nu are nicio influență, spre supărarea celorlalți candidați la președinție, asupra candidaturii mele la prezidențiale”, a mai adăugat prezidențiabilul ACL.

Citește și: EXCLUSIV UPDATE BOMBĂ pe scena politică. Candidatura la prezidențiale a lui Iohannis aruncată în aer. Se pregătește interimatul

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: