Skip to content
Politică

Iohannis, prima reacție privind situația lui Ponta

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a lansat un val de atacuri la adresa lui Victor Ponta, după ce luni seară, președintele României Traian Băsescu a precizat că actualul premier a fost ofițer al SIE, timp de 4 ani, în perioada 1997-2001.

Klaus Iohannis a precizat tranșant, deși promisese că nu își va ataca adversarii din campania prezidențială, că ”Victor Ponta nu poate fi președinte al României pentru că este un politician manevrat și duplicitar.”

”În spațiul public s-au spus lucruri grave. S-au spus lucruri grave care ne fac să credem că în unele instituții ale statului există probleme de funcționare. S-au făcut afirmații care ridică mari semne asupra trecutului unuia din candidații la președinția România. În speță a domnului Victor Ponta.

Aceste afirmații sunt de o gravitate mare, ele nu pot fi mușamalizate, nu pot fi scoase din spatiu public. Ii solicit lui Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia domnie sale si sa faca lumină în această chestiune. Să ne luminească care lucruri sunt adevărate și care nu sunt adevărate. La Craiova, in mijlocul inundatiilor atunci cand Victor Ponta s-a lansat, a zis ca este tanar si nu are nimic de ascuns. In conditiile de acum am de pus o intrebare retorică : ”domnule Ponta ce alte lucruri ați mai ascuns în CV-ul dvs? Ce alte lucruri nu le-ați spus?”, a declarat Klaus Iohannis.

7 comentarii la “Iohannis, prima reacție privind situația lui Ponta

 1. hotul striga hotul!!!!!!!!!!!
  CAPITOLUL III

  Funcţionarea Serviciului de Informaţii Externe

  Art. 10. (2) Sursele de informare, metodele şi mijloacele de muncă nu pot fi dezvăluite faţă de nimeni şi în nici o împrejurare.

 2. ohhh, Domnule Johannis, sa nu uitam scheletele din dulapul dumneavoastra! Zau asa, pina unde poate sa earga ipocrizia? Dar Basescu a facut bine sa iasa in spatiul public cu astfel de prostii??? Nu ma intereseaza daca ponta a fost sau nu, ofiter acoperit. Ma intereseaza de unde aveti casele dvs?

 3. ”domnule Ponta ce alte lucruri ați mai ascuns în CV-ul dvs?
  Ce alte lucruri nu le-ați spus?”, a declarat Klaus Iohannis.
  Klaus Prompter Werner, Unde sunt copiii traficati Iohannis???

  1. Sieben-Haus Yo-Klannis (pre adevăratul său nume, de când se alătură și el clanului Băsercea) a spus el însusi că e o întrebare retorică. Adică ce ar trebui să facă Ponrta, să însire toate elucubratiile de care ar fi în stare o minte bolnavă ca a Băsinatorului? :))

 4. Sa inceapa distractia: Bai pseudo-neamtule stim ca ai niste consilieri in jurul tau si ai primarie care sint angajati ai serviciului secret german (fostul SS) al tovarasei Merkel prietena lui Putin. Ai primit si titluri de onoare din partea statului German pentru ca NE VINZI, asa cum face si chioretele. Cine e cu dubla comanda si tupeu prostovane? Cine te voteaza, voteaza PUTIN!

 5. Slugoii basisti, Iohanis si Udrea, au iesit la rampa (la ordinul sefului lor, Basescu) sa continuie atacul mincinos a lui Basescu, atac ilegal (daca ar fi adevarat) si neinsotit de dovezi concrete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *