Skip to content
Politică

Iohannis, prins din nou cu minciuna

" "

La începutul acestei săptămâni, Klaus Iohannis infirma cu vehemență orice fel de zvon conform căruia ar fi fost în vizită la Grivco. Codruț Sereș a dezvăluit ieri, însă, că a fost martorul ocular al unei vizite a lui Iohannis la Grivco, în care acesta s-a întâlnit cu Voiculescu.

Fostul senatorul conservator i-a transmis un e-mail jurnalistului Dan Andronic în care îi relata evenimentul: Johannis minte. Am fost de față când s-a întâlnit cu Voiculescu la GRIVCO. Voiculescu e un om puternic. Nu l-ar fi numit premier al coaliției GRIVCO dacă nu-l vedea și nu avea garanții. Nu înțeleg jocul lui Johannis, dar se face de râs. Am fost prea mulţi prezenți acolo”.  

" "
" "

Jurnalistul l-a contactat apoi pe Codruț Sereș, pentru a obține confirmarea informației. Sereș a susținut că Vorbim de momentul 2009, când propunerea lui Traian Băsescu de prim-ministru era Lucian Croitoru, iar Opoziția vroia să-I facă o contrapropunere. Se uniseră Geoană cu Antonescu și veniseră cu propria propunere de premier. Ăla-i  momentul”

Fuseseră mai multe întâlniri acolo. Una cu Mircea Geoană, alta cu Crin Antonescu, iar între timp Antonescu se înțelesese cu Geoană pe soluția Iohannis. Veniseră împreună la Dan Voiculescu să-l convingă să-i susțină. Din punct de vedere politic și mediatic.  Iohannis a venit la întâlnire. Dan Voiculescu acceptase propunerea și ceruse să discute cu el”, a susținut Codruț Sereș, care a adăugat că nu a fost prezent și la discuții, ci că doar la întâmpinat pe Iohannis.

1 comentariu la “Iohannis, prins din nou cu minciuna

  1. Pe IOHANNIS asta parca l-a inventat LAZAROIU –un personaj catapultat din povestile fratilor GRIM . Problema apare atunci cand acest personaj chiar crede ca este candidatul ales si nu intelege ca s-a jucat destul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *