Skip to content
Politică

Iohannis, prins din nou cu minciuna

La începutul acestei săptămâni, Klaus Iohannis infirma cu vehemență orice fel de zvon conform căruia ar fi fost în vizită la Grivco. Codruț Sereș a dezvăluit ieri, însă, că a fost martorul ocular al unei vizite a lui Iohannis la Grivco, în care acesta s-a întâlnit cu Voiculescu.

Fostul senatorul conservator i-a transmis un e-mail jurnalistului Dan Andronic în care îi relata evenimentul: Johannis minte. Am fost de față când s-a întâlnit cu Voiculescu la GRIVCO. Voiculescu e un om puternic. Nu l-ar fi numit premier al coaliției GRIVCO dacă nu-l vedea și nu avea garanții. Nu înțeleg jocul lui Johannis, dar se face de râs. Am fost prea mulţi prezenți acolo”.  

Jurnalistul l-a contactat apoi pe Codruț Sereș, pentru a obține confirmarea informației. Sereș a susținut că Vorbim de momentul 2009, când propunerea lui Traian Băsescu de prim-ministru era Lucian Croitoru, iar Opoziția vroia să-I facă o contrapropunere. Se uniseră Geoană cu Antonescu și veniseră cu propria propunere de premier. Ăla-i  momentul”

Fuseseră mai multe întâlniri acolo. Una cu Mircea Geoană, alta cu Crin Antonescu, iar între timp Antonescu se înțelesese cu Geoană pe soluția Iohannis. Veniseră împreună la Dan Voiculescu să-l convingă să-i susțină. Din punct de vedere politic și mediatic.  Iohannis a venit la întâlnire. Dan Voiculescu acceptase propunerea și ceruse să discute cu el”, a susținut Codruț Sereș, care a adăugat că nu a fost prezent și la discuții, ci că doar la întâmpinat pe Iohannis.

1 comentariu la “Iohannis, prins din nou cu minciuna

  1. Pe IOHANNIS asta parca l-a inventat LAZAROIU –un personaj catapultat din povestile fratilor GRIM . Problema apare atunci cand acest personaj chiar crede ca este candidatul ales si nu intelege ca s-a jucat destul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *