Iohannis a prins frică de Elena Udrea? Ce decizie de ultimă oră a luat prezidențiabilul ACL

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, pare să evite întâlnirile cu ceilalți prezidențiabili, chiar dacă, în mod oficial, campania electorală a început.

Spre exemplu, Klaus Iohannis și-a anulat participarea la festivalul „Toamna Severineană” din Drobeta – Turnu Severin chiar dacă fusese anunțată și de Biroul de Presă al PNL, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

vizita iohannis mehedinti

 Prezidențiabilul Klaus Iohannis a decis să anuleze vizita electorală din Mehedinți, imediat după ce a aflat de prezența Elenei Udrea la acest eveniment.

Iohannis probabil a preferat să nu aibă emoțiile unei întâlniri face to face cu șefa PMP, având în vedere că i-ar fi lipsit deja celebrele promptere și astfel președintele PNL s-ar fi aflat în incapacitatea de a transmite un mesaj.

Cu referire la acest subiect Elena Udrea l-a taxat pe Iohannis și a declarat într-o conferință de presă, organizată la Mehedinți, următoarele: „Înțeleg că domnul Iohannis nu a mai venit astăzi la Drobeta-Turnu-Severin, deși avea planificată, în această după-amiază, o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL și PDL din județ.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL