Skip to content
Politică

Iohannis, promisiune radicală. Care va fi primul lucru pe care îl va face, dacă ajunge la Cotroceni

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a explicat joi, într-o conferință de presă organizată la Cluj, care va fi primul lucru pe care îl va face dacă ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

Candidatul ACL la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis a explicat că primul lucru la care vrea să renunțe când va ajunge șef al statului este imunitatea președintelui țării.

”Avem în momentul de față multe discuții în jurul imunității. Primul lucru la care vreau să renunț este imunitatea președintelui României. Este nevoie de acest lucru, de discuții cu partidele politice. Voi avea aceste discuții și voi solicita ferm să se renunțe la alineatul care stabilește că președintele se bucură de imunitate.

A doua chestiune se referă la imunitatea parlamentarilor. Toată lumea este de acord că trebuie să existe o protecție pentu opinia politică. Dar este inadmisibil ca prin procedură parlamentară să poată fi împiedicată justiția să-și facă treaba. Aici lucrurile trebuie schimbate clar și total. Aceste lucruri se pot face simplu, dacă noi toți ne dorim”, a precizat Iohannis joi.

3 comentarii la “Iohannis, promisiune radicală. Care va fi primul lucru pe care îl va face, dacă ajunge la Cotroceni

  1. Asa zicea si mentorul lui, Basescu Traian pe numele de scena, ca da inapoi casa din Mihaileanu, ca demisioneaza in 5 minute, ca de toate. Si a uitat ! Asa ar uita si asta. Noroc ca nu va ajunge acolo niciodata. Mai ales daca se bazeaza pe mesajul Macovei, adica justitie doar pentru altii, pentru el si ai lui nu . Antonescule, unde dracu stai ascuns ? Iesi afara, sa vezi ce monstru ai creat ! Unul care sta cu Blaga, Falca, Pinalti, Anastase, Videanu, Berceanu, Duta, Flutur, Blejnar si inca multe alte zeci de penali in spate, sustinut de Udrea si de Macovei, alea cu lovitura de stat din mintea lor bolnava, si ne vorbeste despre imunitati si justitie independenta ! Antonescule, chiar nu ai nici o remuscare ??? Chiar nu mai ai nici un gram de bun simt ??? Chiar te-a ingropat Uioreanu ala de tot ???

  2. Boul nu stie ca la imunitate nu se poate renunta. Daca ea exista ( cit exista ) este data de lege. El nu are nici o putere asupra legii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *