Skip to content
Politică

Iohannis, pus la zid după ce a uitat că PNL a avut ministru al Educației. Cum este ironizat prezidențiabilul ACL

Șeful PNL, Klaus Iohannis, gafează monumental din nou și dovedește în același timp că nu are în niciun fel habar de istoria politică și guvernamentală recentă a liberalilor.

Unul din liderii PLR, deputatulVirgil Guran, consideră că afirmația lui Klaus Iohannis potrivit căreia în perioada 2006-2014 nu a fost niciun ministru liberal al Educației, denotă lipsa de cunoaștere a istoriei și activității politice din ultimii ani a PNL de către cel care ar fi trebuit să fie președinte al partidului.

„Klaus Iohannis după ce a renegat acţiunile politice ale PNL, acum demonstrează că nu cunoaște nici măcar istoria recentă a partidului. Klaus Iohannis a dovedit încă o dată că nu poate să se numească preşedintele PNL după ce a arătat că habar nu are cine au fost miniștri PNL și ce portofolii au ocupat aceștia. A spune că nu a existat niciun ministru liberal în perioada 2006-2014 reprezintă o gafă fără margini din partea unei persoane care se vrea președintele PNL.

”Înainte să fi ajuns președinte PNL și candidat la prezindețiale, Iohannis ar fi trebuit să pună mâna pe istoria PNL și pe cea a guvernării liberale a lui Călin Popescu-Tăriceanu sau măcar să fi luat meditații de la colegii săi, el fiind obișnuit cu astfel de practici.

Prin afirmaţia sa, Iohannis a contestat toată activitatea de ministru a lui Cristian Adomniţei şi toate lucrurile bune făcute de guvernarea liberală a lui Călin Popescu-Tăriceanu. Devine deja o problemă pentru Klaus Iohannis că pe zi ce trece el demonstrează că nu este un liberal adevărat, în ciuda tuturor încercărilor sale publice. Membrii și simpatizanții PNL ar trebui să își pună un semn de întrebare cu privire la cel care îi reprezintă în cursa prezidențială și la conducerea partidului. Gafele repetate ale lui Iohannis demonstrează că parvenitismul politic, pe baza căruia a ajuns acesta președinte al partidului, nu reprezintă un model de succes pentru a avansa într-un partid”, explică deputatul PLR prin intermediul unui comunicat de presă.

”În același timp, este jignitor pentru Cristian Adomniţei, care astăzi îl sprijină frenetic pe Klaus Iohannis, ca tocmai cel în care se încrede să îi nege toată activitatea sa de ministru. Acest lucru arată cam câte ştie Iohannis despre partidul pe care îl conduce și cei care ar trebui să îl facă președinte”, a concluzionat vicepreședintele PLR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *