Skip to content
Politică

Iohannis răbufnește. Ce spune despre așa-zisa vilă în care locuiesc părinții săi

Romania TV a prezentat in regim de breaking news imagini cu casa din Germania apartinand tatalui lui Klaus Iohannis, prezentata drept “o vila uluitoare” si “cel mai bine pazit secret”.

Candidatul ACL Klaus Iohannis a susținut astazi, 30 octombrie, o conferință de presă în care a explicat faptul că părinții săi locuiesc cu chirie în mansarda vilei.

„Fiind în campanie, nu pot să nu observ cum continuă campania mizerabilă a PSD-ului. Prin amabilitatea unei televiziuni de casă a domnului Ponta, am putut să văd casa părinților mei din Germania, însă ei nu sunt proprietari. Sunt chiriași la mansardă, sunt doi bătrâni. În acest fel, domnule Ponta, nu se face campanie electorală. Nu băgați familia mea, nu băgați părinții mei în această mizerie de campanie pe care o faceți. Dacă nu v-a spus nimeni până acum, vă spun eu: hărțuirea unui oponent politic a fost o metodă a Securității și e metodă a polițiilor politice private. Luați mâinile de pe ele”, a declarat Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă.

casa

Imaginile filmate cu imobilul în care trăiesc părinţii candidatului la prezidenţiale Klaus Iohannis au fost prezentate miercuri seară la RTV, într-o emisiune realizată de jurnalistul Victor Ciutacu.

Subiectul a fost apoi continuat in emisiunea Andreei Cretulescu, cea care a facut o prezentare a “vilei” din Germania.

Prezent în cadrul emisiunii, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al premierului Victor Ponta, a concluzionat: “Iata ca dupa cele sase case avem o a saptea, cea mai scumpa. Deci o avere imobiliara a lui Iohannis de un milion de euro.”

Claudiu Saftoiu, membru PNL, a intervenit si el in discutie, încercând să îl apere pe Iohannis: “Mi-ar placea sa dati si viloaia lui Ilie Sarbu.” “

Dar ce, candideaza Sarbu?”, i-a replicat scurt moderatoarea Andreea Cretulescu. “Nu, dar candideaza ginerele Victor Ponta. Daca dati casa tatalui, dati-o si pe cea a socrului”, a completat Saftoiu.

De precizat faptul că jurnaliștii de la ziarul Puterea l-au sunat miercuri pe tatăl lui Iohannis, care lucrează la o societate de avocatură specializată pe drept fiscal, în Germania. Acesta s-a arătat surprins că este căutat de presa din România: „La noi nu se obișnuiește să oferim interviuri. Cu ce vă putem sfătui?”, a spus Iohannis senior, și când a auzit că ar urma să fie întrebat despre candidatura fiului său, a refuzat politicos să își dea cu părerea pe acest subiect.

8 comentarii la “Iohannis răbufnește. Ce spune despre așa-zisa vilă în care locuiesc părinții săi

 1. Basescu a taiat salariile.PONTA A TRADAT 7.4 milioane de romani care au votat la referendum prin semnarea pactului de coabitare si a aruncat la gunoi buletinele de vot a 7.4 milioane de romani.Cum sa votam un TRADATOR ?

  1. De acord, dar nu este numai un tradator,sunt mai multi :basescu, udrea,macovei,branza, tariceanu si,cu IMPUNEREA Germaniei,ultimul de pe lista :sasul iohann!

  2. In Germania s-au taiat salariile cu 30%, in Marea Britanie cu 28 % si nimeni nu a protestat
   si asta o stiu de la copii
   Care pensii s-au taiat cele militare la uni care nu si-au micat fundul din birouri la diplomatii ceausisti care declarau ca in Romania este frumos si bine
   Referitor la pensiile militare de ce nu il intrbati pe Oprea gabriel ca el a fost ministru apararii
   Asa ca minciunile pe care le spuneti sunt jalnice

   1. … In Germania s-au taiat salariile cu 30%, in Marea Britanie cu 28 % si nimeni nu a protestat
    si asta o stiu de la copii…
    ASTEA SUNT ADEVARATELE MINCIUNI JALNICE !!! Ori ale tale, ori ale copiilor.
    Iar impozitarea pensiilor este tot o taiere, ca doar nu e o marire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *