Skip to content
Alegeri

Iohannis rămâne ferm pe poziţie: Alegerile vor avea loc pe 6 decembrie

Klaus Iohannis Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a declarat că, în opinia sa, alegerile parlamentare vor fi câștigate de PNL, aceasta fiind și părerea sociologilor. „Prima mea opţiune (de premier) rămâne Ludovic Orban. Eu cred că alegerile vor fi câştigate de PNL. Este părerea mea şi a tuturor sociologilor care fac sondaje”, a spus şeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, în conferință de presă, despre cazul liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a fost surprins într-un restaurant din Buzău făcăr mască.

Din fericire acum în pandemie este PNL la guvernare și împreună cu mine găsim oportunități pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea nu respectă normele. Cât de greu poate să fie să-și pună o mască?Dacă am fi avut un guvern PSD, ar fi fost foarte, foarte rău.

Probabil o persoană văzând ce fac pesediștii acolo, a chemat poliția. Au încălcat flagrant toate normele la care ceilalți români se supun. PSD -ul nu s-a reformat, Am văzut că l-au trimis pe doctorul Rafila să transmită un program de sănătate.

Despre ce au discutat nu știu, dar alegerile vor avea loc pe 6 decembrie„, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului susține că majoritatea oamenilor respectă restricțiile și poartă mască, dar el este revoltat în momentul în care vede cum liderii PSD nu respectă restricțiile.

Persoane care nu cred în nimic, nu cred în boli sau în vaccinuri există peste tot. Sunt însă destul de puțini. Este păcat că nu se lasă convinși de evidențe. Este suficient să se uite la numărul mare de oameni care ajung în spitale și numărul mare de decese. Remarc faptul că marea majoritate a românilor respectă regulile.

Pe mine mă revoltă dacă personalități publice, care înțeleg pericolul, cum sunt PSD-iștii, care se întâlnesc în restaurante, fără să poarte mască. Pe mine astfel de cazuri mă revoltă! În rest, le recomand scepticilor să se uite la televizor și să vadă ceea ce se întâmplă în spitale.”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *