Skip to content
Politică

Iohannis răspunde atacului Gabrielei Firea

Candidatul ACL la Președinție a vorbit despre atacul purtătorului de cuvânt al campaniei PSD la prezidențiale, Gabriela Firea, privind faptul că acesta nu are copii.

Firea a declarat că un om nu poate canidda la Președinție și nu este complet dacă nu are copii.

Președintele PNL a declarat că nu poate avea copii din motive biologice.

„Sunt multe cupluri în România care nu pot avea copii și nu cred că le-a căzut bine acest atac de lup moralizator care mai bine tăcea. E vorba despre punctul de vedere al PSD și al candidatului PSD. În ultima vreme, Ponta face pe elegantul. El personal nu spune nimic, dar pune pe purtătorul de cuvânt să lanseze atacuri media. Mi se pare jenant și un nivel la care nu am de gând să cobor”; a declarat Iohannis.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei PSD, Gabriela Firea, și-a cerut scuze pentru declarația sa, susținând că ea l-a vizat doar pe Klaus Iohannis, nu și familiile fără copii.

2 comentarii la “Iohannis răspunde atacului Gabrielei Firea

  1. Daca cumva incerci sa cobori la un nivel mai jos– ai putea usor sa te intalnesti cu domnul BURCI care ca si domnia voastra a facut niste bani tot pe seama COPIILOR . O distinsa doamna inainte de a primi continutul paharului in fata avea o vorba—CIOCU MIC .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *