Skip to content
Politică

Iohannis, reacție nervoasă la fotografia lui Ponta cu Obama

Președintele PNL Klaus Iohannis a avut o reacție suprinzătoare la fotografia în care premierul Victor Ponta apare alături de Barack și Michelle Obama.

Iohannis a declarat că nu a existat de fapt decât o discuție de câteva secunde între cei doi, aceasta făcând parte din protocol.

„A fost o întâlnire ultra-scurtă cu Barack Obama, de câteva secunde. Pentru că el s-a aflat acolo în calitate de gazdă și evident că a dat mâna cu fiecare invitat. Din informațiile mele, nu a existat o discuție bilaterală. Sigur, protocolar este corect când gazda îl salută pe musafir să schimbe câteva cuvinte, asta a fost toată discuția.

Informația publică e că prim-ministrul se afla la întâlnirea ONU și în restul timpului nu știu ce agendă are, o să ne povestească pe larg când se întoarce”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă relația cu Angela Merkel îi permite să se fotografieze cu aceasta, Iohannis a răspuns:

„Desigur (..) Eu nu alerg după fotografii, eu alerg în campanie pentru a-mi face cunoscut programul și pentru a întâlni oameni. Fotografii fac atunci când sunt la într-o întrunire și se ivește ocazia. N-aș pleca nu-știu-unde să fac o fotografie” ,a răspuns Iohannis.

Premierul Victor Ponta a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare, împreună cu Daciana Sârbu, alături de familia prezidențială a SUA, Barack Obama și Michelle Obama.

8 comentarii la “Iohannis, reacție nervoasă la fotografia lui Ponta cu Obama

  1. portokaliu-verde de pmp,caci dupa esecul la prezidentiale, va inmana cheile pnl-ului ,partidului basist ce va prelua co-presedentia acl-ului!

  2. O atitudine de elev repetent, in curtea scolii. Nu are nici macar puterea sa-si ascunda invidia. O invidie prosteasca, atata timp cat Ponta a fost acolo nu ca persoana particulara ci ca premier. El se dadea candva rotund cu nu stiu ce relatie cu premierul Luxemburgului. Cata ipocrizie la neamtul asta !

  3. vaaai ce idiot..pune problema la modul infantil..care dracu e programul lui de tara ca pina acum nimeni na a auzot p acasa nimic de programul lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *