Skip to content
Politică

Iohannis reacționează după ce și-a pierdut fanii: „Am înțeles foarte clar mesajul via Facebook”

Preşedintele Klaus Iohannis a reacționat, după ce a pierdut mii de fani în urma declarațiilor sale pe tema Intact, și a declarat că înţelege foarte clar mesajul pe care românii i l-au dat pe Facebook, el dând asigurări că nu a avut şi nu are nicio intenţie de a apăra pe cineva în faţa legii.

„În legătură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar să fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.
Eu sunt convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi voi lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. Nu există niciun fel de discuţie aici. În acelaşi fel însă sunt ferm convins că dreptul la liberă exprimare, dreptul la informare şi libertatea presei sunt dintre cele mai valoroase bunuri câştigate la Revoluţia din decembrie 1989. Şi cred că oricând apare posibilitatea ca acestea să fie suprimate, nu neapărat dintr-o intenţie, dintr-o abordare stângace câteodată, acest lucru trebuie atenţionat.
Eu nu sunt apropiat de această televiziune, de acest trust de presă. Poate unii sau alţii îşi amintesc că, dimpotrivă, în campania din noiembrie – decembrie 2014, în campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de altă natură.
Am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit în aceste zile via Facebook”, a scris Iohannis pe Facebook.

1 comentariu la “Iohannis reacționează după ce și-a pierdut fanii: „Am înțeles foarte clar mesajul via Facebook”

  1. „Pierderea” fanilor pe Facebook este de fapt crestere. Pentru fiecare fan pierdut , contul lui Iohannis a castigat 11 fani din partea cealalta. Uitati-va pe graficul de crestere (cu 222% in ultima saptamana) de pe contul lui.
    Asa ca totul e o inventie de-a basistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *