Skip to content
Politică

Iohannis reacționează la propunerea lui Băsescu

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a reacționat la propunerea lui Traian Băsescu privind eventuala dezbatere dintre finaliștii turul II ai alegerilor prezidențiale.

În cadrul unei conferințe de presă, Iohannis a fost întrebat de jurnaliștii prezenți cum vede propunerea președintelui ca dezbaterea să aibă loc la Cotroceni, urmând să fie preluată și difuzată de principalele televiziuni de știri.

„Mi se pare ca o dezbatere poate sa fie organizata oriunde este o platforma publica independenta, accesibila celor doi candidati si intregii media. Orice se poate negocia daca sunt satisfacute aceste conditii. O sa rog echipa mea sa continue negocierile si sper sa nu se termine prin declaratii mincinoase dintr-o parte, alta decat a echipei mele”, a declarata Klaus Iohannis sambata, la o conferinta de presa in Sibiu.

„Traian Băsescu a luat notă despre faptul că cei doi candidați și echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, în care să se desfășoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidații pentru funcția de președinte al României, domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis.

Convins că dezbaterile sunt esențiale pentru democrație și pentru buna informare a electoratului, precum și de faptul că dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidaţi, președintele României, domnul Traian Băsescu, face următoarea propunere pentru desfășurarea dezbaterilor dintre domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Citește mai mult: Propunere explozivă din partea lui Băsescu pentru confruntarea Iohannis-Ponta

1 comentariu la “Iohannis reacționează la propunerea lui Băsescu

  1. Aloooooo, necuvantatorule ! Intrebarea era cat se poate de simpla si coerenta chiar si pentru unul ca tine ! Mergi sau nu la Cotroceni ??? Sau nu ti-a trimis Basescu si raspunsul la intrebare ??? Eu zic sa mergi, fie si pentru faptul ca nu o sa mai ai ocazia sa treci vreodata pe acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *