Skip to content
Politică

Iohannis recunoaște dezastrul. Câți primari au părăsit ACL

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit duminică în cadrul unei emisiuni televizata la Digi24 despre exodul de aleși locali care au decis să părăsească PNL și PDL în favoarea unei înscriei în PSD, UNPR sau PLR.

”O să avem in cursul săptămânii o evidență clar. Vom avea toate datele și le vom face publice. Până acum, din informțiile noastre, e vorba de un număr relativ mic. Sunt sute de primari. Având în vedere că aveam 1500 de primari, numărul nu este foarte mare. Cei de la PSD s-au așteptat probabil să vină mai mulți primari decât au trecut, iar noi ne așteptam să treacă mai puțini primari decât au trecut”, a explicat președintele PNL cu privire la efectele ”OUG lui Dragnea”.

HAOS în PNL și PDL în plină campanie. Câți primari a pierdut ACL după ”Ordonanța Dragnea”

Cu privire la reacția lui Victor Ciorbea, cel care a precizat că nu va ataca acest oug care a permis aleșilor locali să își aleagă timp de 45 de zile partidul în care doresc să activeze, prezidențiabilul ACL a răspuns tranșant: ”Este ceva între penibil și jenant. Evident că Avocatul Poporului poate să atace o ordonanță de urgență. Interesant este că Avocatul Poporului nu a dorit să reacționeze, ci a așteptat exact până la expirarea celor 45 de zile. Este penibil și este jenant că Avocatul Poporului a venit cu o astfel de explicație.”

Avocatul Poporului explică de ce NU atacă la CCR ordonanța lui Dragnea

 

2 comentarii la “Iohannis recunoaște dezastrul. Câți primari au părăsit ACL

  1. Astia sunt doar primarii. Presedintii de consilii judetene, consilieri locali si judeteni, aia pe unde sunt ? Si parlamentarii, mai „clausica”, parlamentarii nu-i pui ? Stai sa vezi cu ce mai ramai din ei cand va intra Tariceanu la guvernare ! Atunci sa-ti faci socoteala. Dar atunci iti vei pune palma-n dos si vei pleca inapoi la Sibiul tau. Cat te vor mai suporta si aia. Sa-i vad pe cei care mai raman ce fac. Sau pana atunci ramai singur ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *