Skip to content
Politică

Iohannis recunoaște de ce a reziliat contractul cu BMW și care este legătura cu șeful Bavaria

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a făcut lumină în cel mai recent scandal izbucnit în campania sa electorală, referitoare la relațiile de prietenie pe care le are cu șeful Automobile Bavaria, Michael Schmidt.

”Ne cunoastem (n.r. –  cu Michael Schmidt) de cel putin 10 ani, am o relatie apropiata cu dumnealui. Si el si familia sa sunt oameni de calitate”, a declarat Iohannis.

Referitor la apartamentul de 1,5 milioane de euro din Capitală închiriat de Iohannis, al cărui proprietar este Schmidt, candidatul ACL recunoaște că plătește o chirie lunară de 500 de euro.

”De multe ori trebuie sa stau in Bucuresti, asa ca m-am hotarat sa inchiriez un apartament. Mentionand asta, dl Schmitt mi-a spus ca are un apartament. 500 de euro pe luna platesc pentru acel apartament. A fost o oferta cinstita. Ma suprinde ca a fost o tema de campanie. Mi se pare o discutie destul de trasa de par”, a afirmat Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV De ce ascunde Iohannis BMW-ul sub preș?

Faptul că neamțul are o afinitate pentru autoturismele BMW nu este nimic nou. Iohannis recunoaște că a reziliat contractul de comodat încheiat între Primăria Municipiului Sibiu și Automobile Bavaria, după ce ”mai mulți oameni din presă au fost preocupați de asta”.

”In 2007, firma Bavaria a pus la dispozitia primariei Sibiu cateva limuzine BMW pentru transportul vedetelor. Ulterior, dl Schmitt a pus la dispozitia primariei o limuzina pentru transportul personalitatilor. E un contract de comodat limuzina BMW. Am reziliat contractul de comodat, vazand ca multi colegi de-ai dumneavoastra sunt preocupati de asta”, a mai spus Iohannis la Hotnews.ro.

Citește și:  S.O.S Klaus Iohannis! Cum își salvează PNL președintele

Citește și: EXCLUSIV DOCUMENT Noi DEZVĂLUIRI în cazul Klaus Iohannis

1 comentariu la “Iohannis recunoaște de ce a reziliat contractul cu BMW și care este legătura cu șeful Bavaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *