Skip to content
Politică

Iohannis recunoaște de ce a reziliat contractul cu BMW și care este legătura cu șeful Bavaria

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a făcut lumină în cel mai recent scandal izbucnit în campania sa electorală, referitoare la relațiile de prietenie pe care le are cu șeful Automobile Bavaria, Michael Schmidt.

”Ne cunoastem (n.r. –  cu Michael Schmidt) de cel putin 10 ani, am o relatie apropiata cu dumnealui. Si el si familia sa sunt oameni de calitate”, a declarat Iohannis.

Referitor la apartamentul de 1,5 milioane de euro din Capitală închiriat de Iohannis, al cărui proprietar este Schmidt, candidatul ACL recunoaște că plătește o chirie lunară de 500 de euro.

”De multe ori trebuie sa stau in Bucuresti, asa ca m-am hotarat sa inchiriez un apartament. Mentionand asta, dl Schmitt mi-a spus ca are un apartament. 500 de euro pe luna platesc pentru acel apartament. A fost o oferta cinstita. Ma suprinde ca a fost o tema de campanie. Mi se pare o discutie destul de trasa de par”, a afirmat Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV De ce ascunde Iohannis BMW-ul sub preș?

Faptul că neamțul are o afinitate pentru autoturismele BMW nu este nimic nou. Iohannis recunoaște că a reziliat contractul de comodat încheiat între Primăria Municipiului Sibiu și Automobile Bavaria, după ce ”mai mulți oameni din presă au fost preocupați de asta”.

”In 2007, firma Bavaria a pus la dispozitia primariei Sibiu cateva limuzine BMW pentru transportul vedetelor. Ulterior, dl Schmitt a pus la dispozitia primariei o limuzina pentru transportul personalitatilor. E un contract de comodat limuzina BMW. Am reziliat contractul de comodat, vazand ca multi colegi de-ai dumneavoastra sunt preocupati de asta”, a mai spus Iohannis la Hotnews.ro.

Citește și:  S.O.S Klaus Iohannis! Cum își salvează PNL președintele

Citește și: EXCLUSIV DOCUMENT Noi DEZVĂLUIRI în cazul Klaus Iohannis

1 comentariu la “Iohannis recunoaște de ce a reziliat contractul cu BMW și care este legătura cu șeful Bavaria

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *