Skip to content
Politică

Iohannis, replică la pastila aruncată de Băsescu

Președintele PNL Klaus Iohannis a răspuns celei mai noi declarații ale președintelui Traian Băsescu conform cărora va face public numele candidatului la Președinție care a fost ofițer sub acoperire, în caz că acesta nu o va face singur.

„E curioasă declarația, fiindcă președintele țării, după cum știm cu toții, are mai multe informații decât noi toți. Putea , dacă tot a început fraza, s-o termine, dar în stilul tradițional nu a făcut-o. Pot să vă spun simplu: la mine sigur nu s-a referit. Nu sunt, n-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire în vreun fel angajat în vreun serviciu special vreodată”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat că nu știe la cine s-a referit șeful statului, deoarece nu e unul dintre politicienii care dețin informații de tip „insider” .

Șeful statului a afirmat marți, 9 septembrie, că înainte de a-și depune candidaturile cei care candidează la Președinție ar trebui să menționeze în CV dacă au fost sau nu ofițeri acoperiți, arătând că știe că printre aceștia există oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

 De asemenea, Traian Băsescu a precizat că în cazul în care candidatul în cauză nu va recunoaște public că a fost ofițer acoperit, atunci o va face chiar el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *