Skip to content
Politică

Iohannis, replică tranșantă pentru Băsescu privind incompatibilitatea sa

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, i-a răspuns în această seară lui Traian Băsescu, care declarase că Iohannis ar fi trebuit să își rezolve problemele de incompatibilitate înainte de a se lansa în cursa pentru cea mai înaltă funcție în stat.

”La masă nu facem planuri, recunosc că am discutat cu privire la situația dificilă a lui Iohannis. Este o incompatibilitate. (…) Justiția va avea un cuvânt de spus în această campanie. Poporul trebuie să aleagă, nu justiția. Singurul lucru pe care îl putem face este să comentăm o realitate. Nu am avut o situație în care să fie judecată înainte de depunerea candidaturii. Are dosarul de incompatibiltiate din 2013, putea să ceară să fie judecat înainte de a a-și depune candidatura. Moralitatea era dacă cerea domnia sa înainte de a-și depune candidatura să fie judecat, dar acum poveștile cu moralitate e ca atunci când vorbești de cele 6-7 case”, a  precizat Traian Băsescu.

În acest context, Klaus Iohannis i-a replicat șefului statului că ar trebui să aibă mai multă încredere în justiție.

„Preşedintele ar trebui sa aibă mai multă incredere în Justiție. Eu pot să îl liniștesc. Eu am foarte multă încredere în Justiție și nu am niciun fel de problemă”, a spus Klaus Iohannis.

3 comentarii la “Iohannis, replică tranșantă pentru Băsescu privind incompatibilitatea sa

  1. Ce elegant esti tu, neamtule, cu Basescu. De ce oare ? Sa fie tot ghinionul de vina ? Pai daca ai atata ghinion, eu zic sa scapi de el : voteaza pozitia 13 pe buletinul de vot !!! :)))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *