Skip to content
Politică

Iohannis, replici tăioase pentru Băsescu

În cadrul conferinței organizată la Cotroceni, marți, cu ocazia trecerii primelor 100 de zile ale mandatului său de președinte, șeful statului Klaus Iohannis a declarat că „pensia îi priește” fostului președinte Traian Băsescu, adăugând că acesta „este foarte vocal și postac”.

Întrebat dacă a discutat cu fostul președinte Traian Băsescu, în urma mesajului postat de fostul presedinte pe pagina de Facebook, prin intermediul căruia îi cerea lui Klaus Iohannis să nu-l desemneze pe Eugen Teodorovici în funcția de ministru al Finanțelor, Klaus Iohannis a declarat că nu a discutat cu acesta.

Citește și: Băsescu reacționează fulger după învestirea lui Teodorovici

„Nu m-am intalnit cu fostul presedinte (n.r. – Traian Băsescu), n-am discutat nici despre resedinta nici despre politica. In rest, daca e vorba de sfaturi, constatam ca fostului președinte ii prieste pensia. E foarte vocal si postac. Ii doresc sa fie sanatos.”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat când se va muta în Vila Lac 3, președintele Klaus Iohannis a declarat că, deși au trecut primele 100 de zile ale mandatului său, statul român nu i-a pus la dispoziție reședința oficială.

„Nu am fost nici intrebat nici nu mi-am spus parerea despre o mutare. Nu ma intereseaza, e problema altora sa vada cum se repartizeaza aceste imobile. Au trecut primele 100 de zile si statul roman nu mi-a pus la dispozitie resedinta oficiala a presedintelui. Ce se va intampla in continuare vom vedea.”, a adăugat președintele.

1 comentariu la “Iohannis, replici tăioase pentru Băsescu

  1. Basescu trebuia sa elibereze resedinta preseditelui Romaniei in data de 22 decembrie, cind a „predat” si Cotroceniul! De unde atita laxitate a legislatiei? El a asteptat trei luni ca sa ocupe rsedinta presedintelui? Nu e normal deloc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *