Skip to content
Politică

Iohannis revine cu noi explicații privind ”anunțul de moralitate”

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a precizat marți la RFI că va face ”un anunț de moralitate”, în următoarea perioadă, în cazul în care instanța se va pronunța definitiv privind starea sa de incompatibilitate invocată de ANI.

“Nu am niciun fel de emotii Nu vreau sa spun ca daca pierd procesul imi e indiferent. Va trebui sa fac un act de moralitate, nu ilegalitate”, a explicat candidatul ACL la preşedinţie.

După acest anunț făcut de Iohannis, în presă au apărut numeroase dezbateri și interpretări ale declarației făcute de șeful PNL, majoritatea indicând o potențială retrage a acestuia.

Iohannis a revenit astăzi cu o explicație după reacțiile din media și a precizat miercuri următoarele: ”Constat că o declarație, pe care o consider expresia unei atitudini de normalitate și decență în politică, a fost răstălmăcită și interpretată pentru a induce în eroare opinia publică.

Observ cu regret că, la 25 de ani de la Revoluție, pare neobișnuit pentru un om politic să invoce rațiuni de moralitate și normalitate democratică. Eu mi-am propus să fac politică altfel.

3 comentarii la “Iohannis revine cu noi explicații privind ”anunțul de moralitate”

  1. Adica mutul asta ne cam face prosti in fata. Ca nu suntem in stare sa intelegem noi profunzimile gandirii lui. L-as sfatui sa recunoasca faptul ca a zis o tampenie si acum revine. Ar fi mai elegant decat sa ne faca prosti pe toti. Nimeni nu a inteles altceva decat ceea ce a spus de fapt ! Ca va merge inainte, indiferent de hotararea instantei ! Acum, ca spune numai tampenii, e problema lui, nu a noastra.

  2. Dar de cand sunteti asa moral dvs domnule Iohannis? Dvs nu aveti pic de ratiune , dar vorbiti de aceste chestii de parca ati fii cel mai sincer si mai corect om!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *