PSnews

Recent

Iohannis s-a întâlnit cu primul om din UE. Urmează alte trei întrevederi cu greutate

romaniatv.net

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți cu primul om din Uniunea Europeană. Alte trei întrevederi cu greutate se află pe agenda politicianului de la Cotroceni.

Este vorba despre președintele Consiliului European, Donald Tusk. Întrevederea a avut loc în marja Adunării Generale a ONU care se desfășoară la New York, scrie Agerpres.

Șeful statului a participat marți la deschiderea segmentului la nivel înalt al UNGA 72, în cadrul căruia președintele SUA, Donald Trump, a lansat un atac devastator la adresa Coreei de Nord.

CITIȚI ȘI:Trump iar își încordează mușchii la Coreea de Nord: O vom distruge total!

Iohannis va avea marți întrevederi și cu președintele Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajcak, dar și cu omologii din Estonia — Kersti Kaljulaid și Egipt — Abdel Fattah Al Sisi.

De asemenea, Klaus Iohannis va participa la dejunul oferit de secretarul general al ONU în onoarea șefilor de delegații, la întâlnirea tradițională cu șefii organizațiilor evreiești din SUA și la recepția organizată de UE în onoarea șefilor de delegație din Uniune și, împreună cu soția sa, Carmen, la recepția tradițională oferită de Donald Trump în onoarea șefilor de delegații.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi