PSnews

Ultima Oră

Iohannis s-a săturat de tărăboiul din PSD: Numai de asta nu am avut nevoie!

antena3.ro

Președintele Klaus Iohannis s-a săturat de tărăboiul din Partidul Social Democrat (PSD). Vedeți în rândurile de mai jos ce le-a transmis șeful statului celor două tabere aflate în conflict.

Iohannis le-a cerut sâmbătă social-democraţilor să termine cât mai repede criza, deoarece nu este benefică României. Mesajul lui Iohannis vine după o întâlnire la Sibiu cu premierul Luxemburgului, transmite B1.ro.

„Legat de situația politică actuală, pot sa spun așa: numai de asta nu am avut nevoie. Am solicitat PSD pe toate căile posibile să termine cât mai repede această criză. E păcat. Avem deschidere mare în SUA, în Europa. Ce ne mai lipseşte e un guvern stabil. Sper să o facă repede”, a afirmat președintele

Klaus Iohannis a vorbit şi despre moţiunea de cenzură de duminică.

„E treaba lor cum o fac. Eu nu dau lecţii PSD-ului. E un partid mare. Nu le dau eu lecţii despre ce să facă. Sper să se rezolve problemele foarte repede”, a menționat Iohannis.

Politicianul participă la Sibiu, împreună cu premierul luxemburghez, la manifestările prilejuite de împlinirea a zece ani de la momentul „Luxemburg – Sibiu – Capitale Europene ale Culturii”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi