Skip to content
Politică

Iohannis, schimb de mesaje cu Crin Antonescu

Candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, s-a referit din nou joi, în cadrul unei conferinţe de presă, la fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu. Întrebat despre eventuala susţinere a acestuia, Klaus Iohannis a spus că se aşteaptă să primească sprijinul predecesorului său.

„Am avut un schimb de mesaje cu domnul Antonescu. Domnul Crin Antonescu s-a implicat pentru o politică curată, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această campanie subiectul este dacă am vorbit ieri sau azi cu domnul Antonescu. Cum va face practic să mă susţină va explica dânsul”, a declarat Klaus Iohannis.

2 comentarii la “Iohannis, schimb de mesaje cu Crin Antonescu

  1. Draga CRIN , fara tine , viata– E PUSTIU–resuscitarea merge greu–DUTA–se ocupa de partea medicala–VIDEANU–tot cu imobiliarele—BLEJNAR–a scos din stoc TOT–e o veselie albastra toata tara–cu banii stam bine–IALOMITEANU ,cu vocalizele–ALINUTZA si ORBAN . In rest ne musca BULDOGUL de partea dorsala–nu trebuie suparat , singurul care se mai pune cu el , este MIHAITA CALIMETE . PA TE PUP—te pun eu ceva–pe MONICA MACOVEI ?–PRIM MINISTRU .

  2. Dle Antonescu, de dragul votantilor PNL, va rugam sustineti-l pe Tariceanu! Nu stim de ce ati plecat, cind aveati functia de presedinte in buzunar. A fost o mare dezamagire. Ne-ati parasit. Acum, nu ati putea sa reveniti in echipa liberala adevarta? Nu la parvenitul de Johhannnis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *