Skip to content
Politică

Iohannis, scos la tablă. Declarația care l-ar putea scoate din cursa pentru Cotroceni

Președintele PMP, Elena Udrea, a semnalat o declarație a prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis care ar putea să îl scoată pe acesta în afara competiției pentru Cotroceni.

Prezent într-o emisiune televizată, Klaus Iohannis, a admis, fără să vrea, că a sfătuit un coleg politician să ia parte la un demers pe care însuși Iohannis l-a clasificat drept „la limita legii”.

Klaus Iohannis a declarat aseară că „a fost de acord” şi chiar i-a sugerat deputatului Forumului Democrat German să voteze suspendarea Preşedintelui Băsescu în vara anului 2012.
E recunoaşterea faptului că Iohannis a contribuit la „tentativa de lovitură de stat”, fiind de facto aliatul lui Ponta şi Antonescu.

Întrebări: 
a) Poate cineva care a participat la atacarea statului de drept alături de Ponta, Antonescu şi Voiculescu şi a fost făcut mare politician la Grivco să fie un candidat de Dreapta pentru Cotroceni? 
b) Care este diferenţa dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta?”, a scris Udrea pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis a declarat în cursul zilei de luni, 1 septembrie, că l-a sfătuit pe deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganț, să voteze pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu în vara anului 2012.

 

Mai mult, prezidențiabilul ACL a arătat că USL a făcut-o prost, referindu-se la demersul de demitere a președintelui și că nu trebuia făcută nici suspendarea, nici referendumul de suspendare.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *