Iohannis, scos la tablă. Declarația care l-ar putea scoate din cursa pentru Cotroceni

Președintele PMP, Elena Udrea, a semnalat o declarație a prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis care ar putea să îl scoată pe acesta în afara competiției pentru Cotroceni.

Prezent într-o emisiune televizată, Klaus Iohannis, a admis, fără să vrea, că a sfătuit un coleg politician să ia parte la un demers pe care însuși Iohannis l-a clasificat drept „la limita legii”.

Klaus Iohannis a declarat aseară că „a fost de acord” şi chiar i-a sugerat deputatului Forumului Democrat German să voteze suspendarea Preşedintelui Băsescu în vara anului 2012.
E recunoaşterea faptului că Iohannis a contribuit la „tentativa de lovitură de stat”, fiind de facto aliatul lui Ponta şi Antonescu.

Întrebări: 
a) Poate cineva care a participat la atacarea statului de drept alături de Ponta, Antonescu şi Voiculescu şi a fost făcut mare politician la Grivco să fie un candidat de Dreapta pentru Cotroceni? 
b) Care este diferenţa dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta?”, a scris Udrea pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis a declarat în cursul zilei de luni, 1 septembrie, că l-a sfătuit pe deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganț, să voteze pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu în vara anului 2012.

 

Mai mult, prezidențiabilul ACL a arătat că USL a făcut-o prost, referindu-se la demersul de demitere a președintelui și că nu trebuia făcută nici suspendarea, nici referendumul de suspendare.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL