Skip to content
Politică

Iohannis, scrisoare de condoleanțe după accidentul feroviar din Bad Aibling

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat marţi o scrisoare prim-ministrului landului Bavaria, Horst Seehofer, în care transmite condoleanţe pentru victimele accidentului feroviar care a avut loc marţi lângă oraşul Bad Aibling, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

„Am aflat cu profundă consternare despre tragedia feroviară petrecută astăzi de dimineaţă în Bavaria Superioară. Doresc să vă transmit dumneavoastră şi familiilor victimelor sincerele mele condoleanţe. Gândurile mele se îndreaptă, în aceste clipe grele, către victime, rude şi prietenii acestora. Răniţilor le doresc din toată inima însănătoşire grabnică”, se arată în scrisoarea şefului statului către premierul landului Bavaria, potrivit agerpres.ro.

Cel puţin opt oameni au murit şi circa 90 au fost răniţi marţi dimineaţa, în urma coliziunii între două trenuri de navetişti lângă oraşul Bad Aibling (landul Bavaria), din sudul Germaniei, a anunţat poliţia germană, citată de DPA.

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua începând de joi o vizită de lucru în Bavaria, unde se va întâlni cu preşedintele Parlamentului local, Barbara Stamm, iar vineri cu premierul Horst Seehofer, alături de care va susţine declaraţii de presă.

1 comentariu la “Iohannis, scrisoare de condoleanțe după accidentul feroviar din Bad Aibling

  1. Frumos gest. Poate publicati totusi si scrisoarea de condoleante pentru cei 5 cetateni romani care au murit in acel autocar intrat in acea basculanta acum cateva zile pe centura de vest a Ploiestiului. Sau nu a scris-o inca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *