Skip to content
Politică

Iohannis se întâlnește cu liderii partidelor. Programul consultărilor de la Cotroceni

Liderii partidelor parlamentare merg, astăzi, la consultări, la Palatul Cotroceni. Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat să discute, în primul rând, despre bugetul Apărării, anunță cu realitatea.net.

La întâlnirea care are loc la Palatul Cotroceni participă premierul Victor Ponta, Mircea Duşa, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

Alături de şeful statului, la discuţii participă consilierii Dan Mihalache, George Scutaru, Cosmin Marinescu şi Andrei Muraru.

Este de aşteptat ca, la finalul fiecărei runde de discuţii, reprezentanţii partidelor să facă declaraţii de presă, la Palatul Cotroceni.

Programul consultărilor de la Palatul Cotroceni:

Preşedintele Klaus Iohannis discută mai întâi cu delegaţia PSD, între 10.00 şi 10.30.

De la 10.45 la 11.15 vor intra la consultări reprezentanţii Partidului Naţional Liberal.

Între 11.30 şi 12.00, preşedintele Iohannis va discuta cu Uniunea Naţională pentru Progresul României, iar între 12.15 şi 12.45 cu reprezentanţii Partidului Conservator.

De la 13.00 la 13.30 este programată discuţia cu Uniunea Democrată Maghiară din România, iar de la 13.45 la 14.15, cea cu Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, urmând ca în finalul consultărilor, de la 14.30 la 15.00, să intre la discuţii reprezentanţii Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare vine la o săptămână după ce preşedintele Iohannis a anunţat că una dintre priorităţile mandatului său, în perioada următoare este găsirea de soluţii pentru creşterea bugetului Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *