Skip to content
Politică

Iohannis și-a depus candidatura însoțit de un alai ACL-ist

Cu o intarziere de aproximativ o ora si jumatate, Klaus Iohannis si-a depus candidatura la BEC. La iesirea de la BEC acesta a spus ca a intrat in linie dreapta catre Presedintia Romaniei.

Iohannis a inceput prin a-si cere scuze celor prezenti pentru intarziere, multumindu-le ca l-au asteptat.

„Am depus candidatura (…) Acum am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei. Multumesc celor peste 2,2 milioane de alegatori. Este un numar impresionant de semnaturi care s-au adunat intr-un timp record, iar acum a venit vremea faptelor. Oamenii ma cunosc, sunt mai mult un om al faptelor decat al vorbelor”, a declarat Iohannis intr-un cor de urale de „Bravo” din partea „miticelor amazoane” ale ACL.

Iohannis a tinut sa precizeze ca „nu am in spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, de institutii. Eu am in spate echipa ACL si cele peste 2,2 milioane de alegatori care au semnat pentru mine. E o echipa mare, puternica si sper ca pe parcursul campaniei, la cele 2,2 milioane sa se mai adune inca foarte multi care vor sa mearga pe acelasi drum ca mine. Viziunea mea sper sa fie si viziunea lor pentru o Romanie prospera”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *