Skip to content
Politică

Iohannis acceptă confruntarea propusă de IPP. Unde și când ar putea avea loc

Candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, acceptă propunerea Institutului pentru Politici Publice de a participa la o dezbatere electorală alături de candidatul Alianței PSD – PC – UNPR, Victor Ponta, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

„IPP este o entitate neguvernamentală, cu experiență în organizarea unor astfel de dezbateri, și propunem ca întâlnirea, sub patronajul IPP, să se desfășoare în data de joi, 13 noiembrie a.c., la Palatul Parlamentului.

Considerăm că Parlamentul României reprezintă cel mai potrivit cadru pentru organizarea acestei dezbateri, moderate de o persoană sau persoane agreate de echipele de campanie ale celor doi candidați. Întrucât toți cetățenii României au dreptul să fie informați cu privire la acest eveniment, este necesar ca întreaga presă din România să aibă acces la dezbaterea electorală dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta”, susțin liberalii.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei electorale a PSD, Gabriela Firea, a declarat că a PSD răspuns solicitării IPP. Gabriela Firea a explicat pentru jurnaliștii dcnews.ro că social-democrații au trimis către IPP programul celor patru dezbateri televizate în care va fi prezent Victor Ponta săptămâna viitoare.

„Joi îl așteptăm pe dl Iohannis la Antena 3, conform programului stabilit. Și în restul serilor, la celelalte trei televiziuni”, a spus purtătoarea de cuvânt a campaniei electorale a PSD.
Programul celor patru dezbateri electorale propuse de Victor Ponta și staff-ul său este următorul:
– luni, 10 noiembrie, la România TV — dezbatere pe teme de politică economică și socială;
– marți, 11 noiembrie, la Realitatea TV — dezbatere pe teme de politică externă și siguranța națională;
– miercuri, 12 noiembrie, la B1TV — dezbatere pe tema dezvoltării instituțiilor politice și a statului de drept;
– joi, 13 noiembrie, la Antena 3 — dezbatere pe tema viziunii prezidențiale de dezvoltare a României.

1 comentariu la “Iohannis acceptă confruntarea propusă de IPP. Unde și când ar putea avea loc

  1. :))) Au acceptat oferta asta de frica Antenelor ! Adica sa-l rupa pe Ponta d ela Antena 3 sa vina cu ei la Parlament. Eu as accepta si as ruga Antena 3 sa ma reprogrameze pentru vineri. Atunci cred ca Iohannis si-ar retrage oferta. Ar pune-o vineri. :)))))))) Mare barbat Iohannis asta. Barbat de stat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *