Skip to content
Politică

Iohannis și Ponta, față în față. Candidatul ACL: „Despre ce subiect vorbim?”

Cei doi finaliști ai primului tur al alegerilor prezidențiale se află față în față la o dezbatere televizată, după negocieri eșuate privind o eventuală confruntare.

Prima întrebare a fost privind votul din diaspora.

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a declarat că românii vor putea vota în turul al II lea al alegerilor prezidențiale, arătându-se convins că domnul Meleșcanu va rezolva această problemă.

„Prin măsurile pe care BEC și MAE le-au luat s-au asigurat toate măsurile ca, pe 16 noiembrie, toți românii din țară, dar și cei din afară, în special cei de peste Prut, dar și din Spania, Italia, Germania, unde sunt mari comunități de români, să poată vota. Ce vreau în această discuție e să fim serioși și să știm despre ce vorbim”, a spus Ponta.

În momentul în care moderatorul emisiunii i-a dat cuvântul și lui Klaus Iohannis, acesta  s-a arătat complet pe lângă subiect, cerându-i lui Rareș Bogdan să îi explice care este subiectul, care este timpul acordat, cum se va desfășura emisiunea, dar și care e primul subiect tratat.

K. Iohannis: Am venit la dezbatere din respect pentru alegatori. Vreau sa spun din capul locului ca in afara de invitatia generica pentru 90 de minute nu am primit niciun fel de alte detalii. Banuiesc ca v-ati facut un plan, nu stiu in ce masura ati comunicat cu dl Ponta.?

R. Bogdan: Nu am comunicat cu nimeni.

K. Iohannis: Am cosiderat ca trebuia sa vin cu toate ca dvs dl Ponta ati evitat cu mult succes sa comunicam intr-o platforma publica.

V. Ponta il intreprupe: Aici nu e neutru? Tratati-ne cu respect

K. Iohannis: As fi vrut sa avem o dezbatere unde toata lumea are acces âPuneti-ma in tema care e tematica, care e formatul dezbaterii. Fiind vorba de dezbatere cu greutate foarte mare cred ca ar fi bine sa stim cu totii cate minute vorbim si care e formatul emisiunii.

 

1 comentariu la “Iohannis și Ponta, față în față. Candidatul ACL: „Despre ce subiect vorbim?”

  1. Johana e varzaaaa :)))))))
    si astia de la realitatea au tot mermelit-o cu diaspora, care nici macar nu-i vede :)))
    probabil urmeaza partea cu buna dna… :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *