Skip to content
Politică

Iohannis și Ponta reacționează la declarațiile lui Băsescu

" "

Preşedintele Traian Băsescu intră în campanie electorală şi de la Palatul Cotroceni. Şeful statului şi-a reafirmat susţinerea politică pentru Elena Udrea şi i-a atacat dur pe principalii candidaţi angajaţi în alegerile prezidenţiale – Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Aflați reacția lor din materialul următor.

„Nu-l susţin şi nu-l voi susţine pe Ponta şi nici nu am vreo înţelegere cu el. Nu-l susţin şi nu-l voi susţine pe Iohannis nici nu am vreo înţelegere cu el. Motivul valabil pentru amândoi poate fi rezumat în două cuvinte: amândoi sunt mincinoşi, amândoi sunt corupţi. Nu mai vorbesc de oportunismul care-i caracterizează pe amândoi. În ceea ce mă priveşte, rămân consecvent în a susţine candidatul PMP, pe doamna Elena Udrea, pentru că e un om corect, un om care nu minte, un om care a făcut ceva cât a fost ministru”, a spus astăzi Traian Băsescu.

" "
" "

Aflat la o întâlnire cu femeile creştin-liberale, prezidenţiabilul ACL a reacţionat.

„Eu m-am săturat de acest veşnic scandal, inutil, fără niciun fel de rezultat. Nu o să dau niciun răpsuns pentru că nu acesta este stilul meu de a face politică”, a spus Klaus Iohannis.

Nici candidatul social-democrat Victor Ponta nu a vrut să răspundă acuzaţiilor preşedintelui.

1 comentariu la “Iohannis și Ponta reacționează la declarațiile lui Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *