Skip to content
Politică

Iohannis și Prima Doamnă pleacă în Austria. Pe agenda președintelui se află și festivalul de la Salzburg

Președintele României, Klaus Iohannis, va pleca în Austria pentru câteva zile, alături se soția sa Carmen.

În Austria, șeful statului se va întâlni cu omologul său austriac, Heinz Fischer.

Printre temele de discuție dintre cei doi oficiali se numără evoluția relațiilor bilaterale dintre cele două țări.

În același timp, Klaus Iohannisva participa și la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitatea de invitat de onoare al președintelui Fischer.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va afla în perioada 25-26 iulie a.c. la Salzburg, unde va avea o întâlnire de lucru cu Președintele Austriei, domnul Heinz Fischer. Pe agenda discuțiilor se află evoluția relaţiilor bilaterale, precum şi teme de actualitate de pe agenda europeană şi internaţională.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și doamna Carmen Iohannis vor participa la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitaţi de onoare ai Preşedintelui Austriei, domnul Heinz Fischer, şi ai soţiei acestuia, doamna Margit Fischer”, se arată în comunicatul transmis de Administrația Prezidențială.

3 comentarii la “Iohannis și Prima Doamnă pleacă în Austria. Pe agenda președintelui se află și festivalul de la Salzburg

  1. Bine ca au mai plecat si ei undeva, ca au muncit saptamana asta….mama, mama! El a respins codul, ea si-a mai gasit un designer. Au obosit saracii!

  2. Trai pe vatrai, nenica … Sa tot calatoresti cu nevasta (care face parada modei) prin toate tarile lumii pe banii romanilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *