Iohannis, somat de PSD să renunțe la BMW

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, vicepreședintele PSD și primar al Craiovei, Olguta Vasilescu, îi transmite un mesaj dur lui Iohannis ”odata cu lansarea programului „Prima Masina”, Iohannis sa renunte la limuzina germana data gratuit Primariei Sibiu!.”

Vicepreședintele PSD explică faptul că ”Werner Iohannis a investit bani in imobiliare, dar nu si-a cumparat pana acum o masina. Saracul si cinstitul domn Klaus vrea sa ii minta pe romani, spunandu-le ca nu are bani sa treaca strada. In realitate, dl. Iohannis nu si-a cumparat o masina pentru ca nu a avut niciodata nevoie. Se foloseste, inclusiv in interes personal, de o limuzina germana luxoasa, pusa la dispozitie gratuit Primariei Sibiu.

Chiar daca limuzina a fost oferita institutiei pe care o conduce si nu lui personal, domnul Iohannis n-are nici o jena in a o parca in fata uneia din cele 6 case detinute, sau chiar in curtea Vilei Lac 3, resedinta lui Traian Basescu. La fel cum nu are nicio jena sa faca vizite la fabrica Dacia, din Pitesti, in interese pur electorale.”

Olguța Vasile îi transmite ironic lui Klaus Werner Iohannis că a fost lansat de către Guvern programul Prima Masina, ceea ce ar putea fi  ”ocazia sa isi cumpere un autoturism personal, o masina de productie romaneasca, fabricata la Craiova sau la Pitesti. Cu siguranta, nu va avea probleme cu plata ratelor, deoarece acestea vor fi incomparabil mai mici decat cea mai ieftina chirie pe care o incaseaza din postura de agent imobiliar.

Asta inseamna, domnule Iohannis, Romania lucrului bine facut – automobile produse aici, in Romania, la Craiova sau Pitesti, care sunt vandute germanilor si tuturor europenilor! Romania lucrului bine facut nu se face cu automobile produse in Germania, care sunt ulterior date in comodat politicienilor din Romania de persoane cu care, din cate se pare, aveti si alte relatii decat cele de pura simpatie institutionala”, conchide primarul Craiovei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: