Skip to content
Politică

Iohannis dezvăluie unde va face prima vizită ca președinte

Candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis a vorbit joi despre prioritățile de politică externă pe care le va avea ca șef al statului.

Întrebat care va fi prima vizită oficială pe care o va face, în cazul în care ajunge la Cotroceni, Iohannis a precizat că prima vizită o să fie la Bruxelles, dar și Chișinăul va figura printre primele destinații.

„Cred ca e posibil ca prima vizita sa fie la Bruxelles – acolo sunt mereu probleme stringente – dar imi doresc ca una din primele sa fie la Chisinau”, a declarat Klaus Iohannis.

În acest context, Iohannis a vorbit și despre cine va trebui să reprezintă România la Consiliul European și despre eventuala colaborare cu premierul Victor Ponta.

„Sigur ca voi merge eu, respect legea si deciziile CCR. In ce priveste colaborarea cu premierul Ponta, indiferent cine va fi premierul, voi avea o colaborare institutional corecta cu el. Nu ne vom imprieteni, dar nu voi fi eu acela ca refuza dialogul pe problemele Romaniei. Dar nu cred ca ajungem in situaitia asta, pentru ca Ponta va pierde alegerile si PSD il va trimite acasa, nu trebuie sa fac eu nimic”, a precizat  candidatul ACL.

1 comentariu la “Iohannis dezvăluie unde va face prima vizită ca președinte

  1. Iohannis, stai ma linistit, ca inca nu esti presedinte si nici nu o sa fii. Deja incepi scandalul ?
    Tu esti ca in bancul ala romanesc in care ardeleanul intra in mare si il apuca durerea de burta. Se baga cu cap cu tot sub apa, isi face nevoia si bineinteles ca atunci cand se ridica ia in cap propriul rahat mare si proaspat. Se uita suparat la el, cam asa cum se uita admiratorii la tine, si ii vorbeste tot cam ca tine, greu dar raspicat : nici bine nu mi te-am facut, si mi te-ai si suit in cap !
    Deci… stai fara grija !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *