Iohannis: Sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, după exploziile de la o staţie GPL de la Crevedia soldate cu un deces şi cu zeci de răniţi, majoritatea pompieri, că este îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Preşedintele subliniază că trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate şi solicită măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete.

”O nouă tragedie a zguduit în această seară România şi sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi le urez însănătoşire grabnică celor răniţi. În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectaţi tot sprijinul necesar şi să le facilităm accesul la tratament în regim de urgenţă. De îndată ce situaţia din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate. Solicit autorităţilor luarea de măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete”, a scris Iohannis pe Facebook.
 În urma unei prime explozii produse sâmbătă la o staţie GPL de la Crevedia, o persoană a murit şi şase au fost rănite, iar o a doua explozie s-a soldat cu rănirea a 26 de pompieri.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: