Skip to content
Politică

Iohannis, surprins fără mască la Bruxelles. Administraţia Prezidenţială: Purtarea măştii la Consiliul European a fost opţională

twitter

Administraţia Prezidenţială a precizat miercuri, după ce au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis fără mască la reuniunea Consiliului European, că în cadrul şedinţelor plenare un era obligatorie.

Purtarea măştii în cadrul şedinţelor plenare, cât şi în alte formate restrânse, a fost opţională, şi nu obligatorie”, precizează un comunicat al AP.

" "
" "

Conforma Administraţiei Prezidenţiale au fost doar câteva excepţii în care Iohannis nu a purtat mască: “În contextul pandemiei de COVID-19, reuniunea Consiliului European s-a desfăşurat în condiţii maxime de siguranţă sanitară, însă purtarea măştii în cadrul şedinţelor plenare, cât şi în alte formate restrânse, a fost opţională, şi nu obligatorie, aşa cum s-a putut observa de altfel din înregistrările video şi din fotografiile realizate pe durata Consiliului.Preşedintele României, la fel ca şi alţi lideri europeni, a folosit masca de protecţie, existând doar unele excepţii punctuale, cu durată limitată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *