Skip to content
Politică

Iohannis toarnă gaz pe foc: „Oprea să-și dea demisia!”

 

Iohannis toarnă gaz pe foc: „Oprea să-și dea demisia!”

Conferința de presă a șefului statului, Klaus Iohannis, a încins spiritele mai multor politicieni surprinși de modul în care președintele a ieșit la rampă și a cerut demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, implicat în scandalul accidentului mortal al polițistului Bogdan Gigină.

Radu Cristescu, vicepresedintele PMP, a reactionat acerb la recentele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis, facute luni seară, în cadrul unei conferinte de la Palatul Cotroceni. Prezent în emisiunea moderată de jurnalista Liliana Ruse, Cristescu a apreciat faptul că va urma o ploaie de ironii la adresa președintelui după recentele sale declarații: „Impotenta politica din partea PNL-ului, Ponta si cu Oprea or sa faca misto de el.”

Senatorul PSD Daniel Savu, aflat în platourile România TV, a precizat cu privire la solicitarea lui Iohannis privind demisia ministrului de Interne: „Oprea i-a dat un sfat prietenesc. (…) Sa vad o conferinta cu presedintele Romaniei, am inteles cu Bruxellesul ca a vorbti si dupa a trecut la asta cu Oprea, o chestie in care l-a sfatuit. (…) Aproape 100% au fost despre cazul Oprea.”

Klaus Iohannis a declarat public luni seară, că a discutat între patru ochi cu vicepremierul Oprea și l-a sfătuit să-și dea demisia din cazua faptului că „Întreaga comunicare pe acest accident a fost catastrofala. Aceasta este latura politica si pe aceasta latura politica i-am dat sfatul domnului Oprea.”

 

1 comentariu la “Iohannis toarnă gaz pe foc: „Oprea să-și dea demisia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *