Skip to content
Politică

O nouă declarație a lui Iohannis pentru care ar putea fi taxat. Atac frontal la Meleșcanu

" "

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit astăzi într-un interviu la Adevărul Live despre modul cum vede acesta infiltrarea de ofițeri acoperiți în politică sau în redacțiile din România.

Acesta a precizat că nu vede nimic în neregulă cu faptul că serviciile secrete au ofițeri acoperiți în zone precum politică sau presă.

" "
" "

Întrebat dacă i se pare normal că serviciile au ofițeri acoperiți în presă și politică, Iohannis a răspuns: „Da. Face parte din activitatea serviciilor și nu cred că este o problemă. Nu cred că trebuie noi să le spunem cum să-și facă treaba”.

Subiectul ofițerului acoperit reprezintă de câteva săptămâni un subiect de presă, și nu numai, dezbătut. Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a fost întrebat dacă a fost ofițer acoperit.

”Nu am fost ofițer acoperit al niciunui serviciu de informații”, a spus Klaus Iohannis la Adevărul Live.

De asemenea, Iohannis a precizat că scandalul instaurat în jurul lui Robert Turcescu, după ce a spus că ar fi fost ofițer acoperit, nu este important.

”Nu am urmărit în detaliu subiectul si nu cred ca este important. Nu mi se pare că această chestiune are vreo relevanță”, a mai precizat Iohannis.

Totodată, candidatul ACL la prezidențiale nu vede cu ochi buni intrarea lui Teodor Meleșcanu în cursa pentru Cotroceni.

”Nu este un lucru interzis prin vreun act normativ, dar mi se pare puțin forțată să fii astăzi șef la SIE și maine candidat la președinție. Cred ca ar trebui o reglemenatare suplimentară. Este o chestiune similară (n.r. – numirea lui MRU ca prim-ministru). Nu vreau să zic ca este bine sau nu. Cred ca este cazul ca noi să dezbatem chestiunea”, a mai spus Iohannis.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *